förlovade..

Igår började dagen med att vi åkte till verkstaden där våran bil nu står, för att höra lite med honom om vad han tror med priser osv.. Och det var ju inte direkt några glada nyheter.. Det kan komma att ligga någonstans mellan 7-20 000.
Så nu har vi bestämt oss för att ställa av bilen & leta efter en ny motor till den, som kanske inte är sådär väldans dyr.

Efter det åkte vi & hämtade Danne på station, gick till fräcka & käka lunch. Hem o vände, blev en dag på centralbadet, mitt första dopp denna sommar!! Sen gick jag & jim hem för att göra iordning oss. Vi gick & åt planka på Butlers, & till förrätt åt vi sniglar, det var mysko. Så nu är vi förlovade. Kommer att stå i tidningen på tisdag. Och jaa, jag är lycklig!

Ikväll blir det partaj för hela slanten, så nu ska jag städa & gno här hemma, ligger hundhår överallt & vi kommer att ha en jävla massa nattgäster.. Festen blir som tur är INTE är hemma. 50 pers i våran lägenhet & hälften kommer dö av värmen..
Nä ingen bra idé.

Misshandel utanför krog

Norrköping

Under natten till lördag fick en man i 20-årsåldern skador i ansiktet efter ett krogbesök som urartade då en 24-årig man misshandlade den yngre mannen.


Det var utanför en nattklubb som en 24-årig man gav sig på en annan man. Den yngre mannen som är i 20-årsåldern fick motta slag i ansiktet.

 

En ordningsvakt ingrep och tillkallade polis som kunde gripa den 24-årige mannen, misstänkt för misshandel.


( Så jävla rätt åt killen som fick stryk. Så går det när man inte vet när man ska ge sig & hålla käft.
Du mår inte så värst bra idag va? )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0