Den galne professorn.



Tänk er en förbannad Leif Gw Persson på amfetamin.. Försök föreställa er hur det skulle se ut......
Det är nog den vettigaste förklarningen på ombudsmannen som idag försvarade mina förra arbetsgivare.
Han var hemsk, nästan så man blev rädd.
Konstigaste gubben jag nånsin sett, använde påhittade ord och pratade professormatiskt.
Det första han pratade om när han kom i c:a 15 minuter var byggnaderna runt omkring..(?)
Varför? Sen pratade han direkt till mig med sina påhittade & andra konstiga ord, jag fatta nada och var tvungen att säga åt honom att prata så man förstår. Det gick verkligen inte att vara trevlig mot äckelgubben, han hade en sån attityd.
Arbetsgivaren sa inte ett knyst, hon hade väl inte mycket att säga antar jag.. Hon kanske var rädd för att göra bort sig?
Jag fick mitt sagt iaf, och det var inte mycket invändningar i det. Men trots allt gick de inte med på våra krav.
För tydligen så vill den sjuke gubben upp till AD, han vill visst göra allt för att få ur sitt namn. Självfallet, då han blev utköpt ur HF och inte längre är någonting, så kan ju det vara hans chans att synas igen.
Men så jäkla viktigt är det inte för mig att få dessa pengar. Jag har fått sagt mitt, och det är de som kommer få ha denna felbehandling på deras samvete. Vet att H inte klarar det. Vet att H har rå-ångest just nu, rätt åt henne.
Jag är nöjd, nu går jag vidare. Vem vet... Jag kanske köper upp stället när ni konkar & öppnar ett eget med stans bästa rykte. Sånafall lovar jag NYbakat bröd, varje dag (och inget nedfryst från gårdagen) Jag lovar att allt som står i montrarna kommer att vara färska varor (inget skit som stått i flera veckor). Och jag lovar också att tårtorna kommer att vara dagsfärska (inget mögel på dom). Inga små snorungar kommer att stå i vägen.. Jag kan garantera er att allt kommer vara mottsatsen till vad det är idag.
För som det ser ut idag (enligt min mening*) så ville jag inte ens fika där själv, jag visste vad allt hade varit med om och hur länge alla bakelser, bröd & bullar hade stått framme.. Har även hittat mögliga bakelser i montern som jag så snabbt slängt i soporna. Jag har även gått emot företaget o slängt sådant som blev över på kvällen, istället för att som dom säger, "frys in det o servera det imorgon" ALDRIG UNDER MINA PASS!
Och det här med att jag köper stället tror jag nog att jag glömmer bort blixtsnabbt, var ju även där innan arbetet med cafét blev klart. Vet vad det fuskas med..

*Man måste tydligen skriva "enligt min mening" för att undvika att bli stämd.
För då är det inget som säger att JAG påstår det, utan bara att det är min åsikt.
Och man vet ju aldrig, den galne professorn kanske har professerat sig fram ända hit till min blogg och läser i den just i denna stund. fasen jag borde gett han adressen, för att få han att förstå hur man blir sedd..
Scary ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

kan du inte namn ge stället så man inte går på samma nit

2008-10-17 @ 19:35:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0