Räcker det inte nu?

Tänkte sammanfatta all  otur vi har haft det senaste 4 månaderna..
För att få er att förstå varför jag klagar.

  • Våran nya underbara bil som vi köpte för 42 000 :- pajja helt & hållet när Jim & grabbarna var i Tyskland. (det vi lärt oss mest av det är nog att det inte räcker med att bara ha trafikförsäkring.) Försäkringen täckte nada, så vi fick glatt punga ut c:a 4000 :- så att Jim kunde komma hem från tyskland och återgå till jobbet. Summa: minus 46 000
  • Sen var det dags att hämta hem bilen, och eftersom försäkringen inte täckte nått så blev det att stå för allt själva. Hyrde släp & låna bil. Allt gick som det skulle, tills de kom till Sverige, Jönköping. Blev punktering på släpet så de fick sladd. Polisen kom och ringde bärgare, som de senare kom fram till att de ej behövde, då de drog släpet till en närliggande parkering. Men eftersom polis-gris ringt bärgarn så kom bärgarn & åkte inte därifrån förrän han fått betalt. Summa: 1400:- (för bärgning) + bensinkostnad.
  • Väl hemma i Sverige tog vi bilen till en verkstad. Gubben sa åt oss att vi kunde räkna mellan 7- 20 000:-  För bara motorn, plus verkstadskostnader.. Kändes inte relevant.
  • Satte ut annons på våran trasiga bil. Fick den såld för 10 000:- (fatta den affären, köpte en bil för 42 000:- , hade den i ca 3 månader, sen fick vi den såld för 10 000:- :/ De kändes ruttet!
  • Vi la ner tankarna om ytterligare en bil, hade ej råd, eller ork. Så vi köpte en moped för 4000:- så Jim kunde ta sig fram & tbx till jobbet på ett smidigt sätt.
  • Jim var hur nära som helst på att krocka med mopeden för några veckor sen, det var en bilist som inte såg Jim & var nära på att köra på honom. Jim fick väja & ramlade.. Mopeden gick sönder på en massa sätt. Men den var försäkrad som den skulle ( nåt har man lärt sig av eländet) Och den fungerade ändå, som tur va.
  • MEN..... inatt blev mopeden självklart stulen...


Jaa varför inte.. Så nu är vi tillbaks på ruta ett.. Bara att vänta o se vad försäkringsbolaget säger..

Jobb har man inte heller lyckats fixa ännu & mina a-kasse pengar verkar ha försvunnit ut i tomma intet.
Inte fått dom ännu, säg inte att de ska strula ännu mera..

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Ibland måste man bara få klaga lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0