Jenga

Jag sköt fram julstädandet ända tills nu, eller nja sköt fram o sköt fram. Jag hade inte mycket till val, för precis när jag tänkte dra igång på förmiddagen fick jag självklart migrän. Och det enda som hjälper när jag har det är att sova, så sova fick det bli.
Sen ringde älskling o väckte mig, så då var det dags att stiga upp igen, åkte till Maxi för att handla en sak till Voffsan, sen till Rusta för att kika efter den billigaste kaffebryggaren vi kunde hitta, kändes lite snålt att inte kunna bjuda på kaffe när Jims kusiner ska bo här ett par nätter, o eftersom varken jag eller Jim dricker kaffe har vi inte brytt oss om att köpa en förrän nu.
Så nu alla kaffedrickare bjuds det på kaffe hemma hos oss :) Bara att ni bjuder hem er hit när ni känner för det!

Och guud så mycket lättare julstädandet känns när Julmusiken dånar i bakgrunden, så mysigt. Fatta att det är julafton imorgon alltså.. Har inte haft någon vidare julstämningen förrän jag satte på julmusiken. Nu dånar det jul, o doftar jul. Hemma hos oss luktar det pepparkaka o något mer juligt. Jag har nåt juldoftljus som luktar juul, men kan inte riktigt komma på VAD det är för lukt. Men gott luktar det! Och nystädat, finns inga bättre lukter än, nystädat, nybakat, nyduschat & nytvättat, (en jävla massa NY)

Nu kom en låt med Carola upp, fy vad jag hatar den subban. Skrev brev till henne när jag var ett litet barn då hon var min stora idol, men fick inget svar från varken henne eller fancluben. Sånt lämnar aldrig minnet! Hade hon varit snäll emot mig då, så kanske jag hade tyckt om henne =P Men icke!

Nu är älsklingen & Oskar på väg hem ifrån gymmet, så det blir ett par julöl o julmusik ikväll känner jag!
Får se om morgondagen, om jag vaknar lika tidigt som jag brukar göra på julaftonsmornarna, jag är som ett litet barn :)

GOD JUL PÅ ER! VI HÖRS NÄR JAG KOMMER HEM FRÅN SÄLEN!! PUSS & KRAM

detta förstör början på dagen!!

Filmen jag inte kunde slita mig ifrån igår på fyran, vet inte vad den hette.
Men nu börjar fortsättningen, SJÄLVKLART DUBBAT TILL SVENSKA!!! JÄVLA ÄCKLIGA SKIT!

Dan före dopparedan.

Och här sitter jag med Hardcore-tröja på tal om annat. Oh Yeah!

Idag har jag tänkt att jag ska dammsuga o sånt här hemma, får se hur de blir med den saken..
Kan ju va så att jag råkar hitta på något roligare.

Imorgon kommer bli mys, jag o Jim hinner fira jul ensamma lite här hemma innan det är dags att ge sig av, då ska jag va tomte o dela ut alla klappar.. Sen bär det av till min mor där ännu mer klappar väntar, sen till Jims morbror, o sen till pappsen!
Och så sälen då, dagen efter. Hoppas det blir roligare än va ja förväntar mig!

Nu ska jag o voffsan mysa. Så fuck off!

Klappjakt.

Vilken rusch det är på stan alltså!
Jag är så lättad över att jag var ute i så god tid o alla klappar är klara, men snäll som jag är så följde jag ändå med min lilla faster på stan. Men herregud vad mycket folk det blev helt plötsligt.
Lagom när jag kom hem så gick strömmen här hemma, men lyssna på det konstigaste, jag satt o prata med syrran i mobiltelefon, både mobilen och strömmen la av samtidigt, sen kunde jag inte använda mobilen här hemma. Men så fort jag gick ut så funka den. Mobilen går ju inte på el..? Väldigt märkligt!

Nu är det ordning här hemma, det enda som behöver göras imorgon är att dammsuga o tvätta golv. Sen är allt klart!
Dan före dan före dopparedagen idag, fasen vad här ska doppas =)
Ribs o sallad till middag o en bra film framför tv.n Det låter ju inte helt fel inte!

Juletid..

Nu börjar tv visa en massa familjefilmer om mornarna. Så mysigt.
Idag blir det nog bara en hemmadag med Voffsan!

Tyskarna.

Ja igår kom ju Jims släkt från tyskland hit till lilla Norrköping, o fasen vad mycket bättre det gick att konversera med varandra den här gången om man jämför från sist. Då gick jag runt som ett frågetecken hela tiden, men nu börjar man förstå sammanhänget i både tyska o lite portugisiska.

Tyskarna stack alldeles nyss, de hann inte ens käka frukost. Så sugna är dom på Sälen =)
Och Alice, en av kusinerna, älskar att läsa på svenska, haha, båt-tidningar o allt möjligt. Men ni ska höra hur roligt de utalar de svenska orden. Haha!!

"Idag spräckte jag 10 000 kronors gränsen" Grattis IdiotBella att du har pengar, vi vet det nu, du behöver inte smyga in nåt sånt i varje inlägg..

Och ni som har samma åsikter om henne som jag, luugn, det kommer en massa mer skoj i denna blogg om henne!

Jag bojkottar Blondinbella.

Herregud, hennes tv-program, tjejen fick hela 3 minuter om dagen att vistas i tv-rutan, undra hur mycket hon behövde betala för det..? Påminner lite om Linda Rosing, jag tror ju knappast att tv lät henne göra sitt program för att det verkar som en bra idé, utan snarare för att de vet vad hela Sveriges befolkning älskar, att se folk göra bort sig! Alla älskar väl att se på när folk gör bort sig? Det är väl det tv tjänar mest på? Som Blondinbella, hon måste ju vara den mest blåsta personen som någonsin visats i tv?
Och hennes tjat om att hon är sååå framgångsrik, det börjar jag tröttna på. ALLA, o då menar jag alla. Kan lyckas på sin blogg. Lägg bara erat liv åt sidan o ägna er åt bloggen 24-7, lämna avtryck i alla andra stora bloggar. Låtsas att du är någon du egentligen inte är.. Och till sist när du kommit upp i tillräckligt många sidovisningar, så kan du börja göra reklam för företag på bloggen för att tjäna pengar. På så sätt hittar du kontaker som kan ta dig långt. Men det funkar bara om du slutar leva o ägnar en evighet åt bloggen. Det vill väl alla? För att vara en känd bloggerska är väl stort? För det är ju såå svårt att trycka lite på tangenterna? Värsta egenskapen ju. Eller?

Och hennes eviga tjat om att hon är såå snygg o såå rik o sååå...
Vi börjar med det där om att hon är snygg. Kan någon säga mig VART? Hon ser ut som vilken 18-årig tjej som helst, förutom att hon kanske har lite mer rouge på kinderna än de flesta.
Och rik, kärlek & vänner går inte att köpa för pengar! Och denna rikedom kommer endast att hålla för ett tag, för till slut växer även 14-åringarna upp till vuxna människor, o börjar då att öppna ögonen o inse att: Hur fan kunde vi se upp till Blondinbella? Och hennes företag då, woow, det verkar invecklat.
Det är som jag säger, hon är inte bättre än dig.. Alla kan öppna företag, alla kan bli kända på bloggar, alla kan färga håret blondt o beställa klänningar på stylebystars. Precis ALLA! Alla kan betala en tjej några kronor o låtsas att det är ens assistent.

Nu kommer jag säkert få en massa skit för detta då jag även lämnat avtryck i hennes kommentarsfält.
Men lita på mig, snart vet ingen vem hon är längre. HUR KAN MAN SE UPP SÅ MYCKET TILL EN BORTSKÄMD LITEN JÄVLA SKITUNGE?`??

Det kan jag lova.

Att vara sjuk är nog det bästa sättet att gå ner i vikt tror ja..
Igår fick jag i mig typ 5 makaroner o en halv tallrik thaisoppa.
Idag mår man illa också, kan knappt röka heller, kanske är en chans för mig att sluta med det också!
Fick iaf i mig en liten tallrik med naturell yougurt, funderar på att ta mig en shaker, så jag kan stå på benen idag.
Har lite jag måste ta tag i trots att jag är sjuk, ska först nu strax innan 9 iväg o klippa klorna på Candy, sen blir det shopping med pappa & farmor.. Det ska nog funka, med några panodil o min shaker.

På lördag kommer Jims kusiner från tyskland o ska sova över hemma hos oss, de åker till sälen tidigt på söndagen, dit vi kommer på torsdag o stannar till söndag. Sen ska tjocka släkten sova kvar hos oss till den 2.e januari..
Kan bli trevlig, jobbigt med konversationer bara, då de är tyskar, jag kan ingen tyska, men ytterst lite engelska. Jims faster kan bara tyska o portugisiska. Så om man ska prata med henne får man säga på svenska till svärmor som säger vidare till fastern, fastern får svara på portugisiska till svärmor som får säga på svenska till mig. Haha.
Jims kusiner, de vi ska hänga med, kan iaf snacka lite engelska. Lucky!

Nu blir det att ta på sig ansiktet, så man inte skrämmer alla människor..
Hörs!

En vecka har jag på mig.

Självklart så är man på väg att bli sjuk... EN VECKA INNAN JUL & SÄLEN!!!!!
Igår kände jag mig hängig o irreterad i halsen, idag har det i halsen brytit ut o jag har skitont, är ännu mer hängig än igår.. Och ja som skulle upp tidigt o vika tvätt. Istället blev det så att ja, jag gick upp tidigt, men somnade på soffan!
Om en halvtimma ska jag käka lunch med mor, har lovat att bjuda henne eftersom hon fyller imorgon.
Har inte lyckats äta något ännu, även fast ja varit vaken sen kl 6. Hoppas buffén smakar iaf, o att jag får i mig nåt.

Ska även försöka köpa de sista julklapparna, är beredd på att bli sjukare än nu så tänkte passa på innan/om det händer. Och jag har heller ingen lust att springa o trängas med alla sista minutare i helgen.


bläääääääääää

Vilken äckligt tråkig dag!!
Jag känner verkligen för att göra något, men alla verkar antingen ha något uppbokat, eller vara alldeles för trötta för att göra något.. JAG HATAR ATT VA RASTLÖS!!!!!!!!!

Hemma på min byrå i köket.

Är det någon mer än jag som saknar snön?
Det är snart jul, men julstämningen är inte riktigt på topp, då det är grått o trist ute :/
Men på min byrå, där är det julstämning på hög nivå, med apelsiner, nötter, sötmandel, pepparkakor, pepparkakshus o en tomte, myys.
I fönstrerna lyser julstakar o under granen ligger alla julklappar.
Ge mig jul för fasiken!

Voffsan o jag har duschat o kramats hela dagen.
Darling kommer inte hem förrän framåt kvällen, då blir det att se på säsongsavslutningen av desperate housewifes.

Tankar & funderingar...

Man måste tydligen alltid tänka på vad man säger, o vilka som lyssnar.
Somliga älskar ju att  snacka om andras liv, o göra en till narr.
Jag är trött på det här, då backar jag..

Lönndörrar o hål i golv.

Drömde en sån konstig dröm inatt.. Jag & Jim hade flyttat till Tyskland, i en jätteskum lägenhet med en massa lönndörrar...
Efter några månader hittade vi en dörr gömd på toaletten, bakom den fanns ett jättestort rum, med en ångbastu/jacuzi..
Till våran förvåning var där också en krog. Vi hade alltså en lönndörr på våran toalett som ledde till en krog...? När man gick in till krogen märkte vi också att där fanns en galleria.. Sen var det några tjejer, som jag känner OCH hatar sen förr som försökte gena via våran toalett.. Och genom våran lägenhet, men det fick dom inte för mig, då ville dom slåss o helt plötsligt blev jag världsbäst på att slåss. Jag tog dom alla 3, o nocka den ena tjejen med den andra tjejen. Hahaha, sen ringde Jim o väckte mig. Haha =)
Dessa konstiga drömmar.... ZZzzzz..

Ikväll blir det middag hos pappsen, o imorgon blir det julpyssel med Mia.
Så mycket händer under min helg..

Lilljul.

Har bestämt oss för att ja en liten lilljul härhemma sista helgen innan jul.
Då vi inte har råd att stå för hela kalaset själva så blir det knytkalas/lilljul, alltså att alla som kommer får ta med sig nåt i matväg/spritväg. Jag själv står för skinkan b.la.
Alla ska också ta med sig en liten julklapp till ett värde av 50:- som passar både kille och tjej, så blir det julklappsspel.
Vem vet, kanske kommer tomten...?
Jag har redan skickat ut inbjudningar, men tycker du att jag missat dig så är du välkommen också!
Det blir inte på lördagen som jag skrev i inbjudningarna utan på fredagen den 19.e istället.
Hoppas alla som vi bjudit kommer!!



Listan

Snart åker ju min älskling till Norge för att jobba..
Men följande saker måste ordnas innan dess;

  • Han får lära mig o även skriva ner en bruksanvisning på hur man lägger in kort från kameran till datorn (för kameran ska vi väl ha delad vårdan om va?) Så jag kan lägga in en massa söta bilder på mig & Candy så att han inte glömmer bort vad han har att komma hem till =)
  • Han måste visa mig hur man laddar ner filmer och hur man för över filmen på USB för att sen sätta in i Dvd.n
  • Han måste lyfta soffan så jag kan dammsuga där under.
  • Han måste rulla sig i alla tvättade sängkläder så jag kan ligga o snutta på dom när jag e ensam om nätterna....
  • Han måste gå i samma tröja i en vecka o sen lämna kvar den här, jag tänker inte tvätta den förrän han kommer hem igen, o den ska bli min myströja..
  • Han får påminna mig i några veckor innan han åker att LOGGA UT FRÅN MSN! Så att inte datorn går sönder igen.
  • Han måste pussa mig som aldrig förr varje dag nu innan han åker, så vi kommer ifatt..
  • Vi ska troligen åka utomlands, bara han & jag innan han sticker.. Så man har nått roligt att se tillbaka på när dagarna o nätterna känns jobbiga..
  • Vi ska ägna så mycket tid åt varandra som vi bara kan, annars kommer vi ångra oss när vi inte längre kan träffas dagligen..

Listan kommer troligen att fyllas på dag för dag.. Men detta var det jag kom på för tillfället!
Det kommer bli tomt, o de första nätterna kommer kännas förjävliga. det gäller bara att komma in i det så vänjer man sig. Detta blir nog ett sätt att kunna uppskatta varandra mer... Kärleken vi har övervinner allt!!!!

RSS 2.0