Jenga

Nu börjar klockan, sakta men säkert, närma sig 8!
Vilket betyder att jag när som helst slutar jobbet, oh yeah!

I morgon blir det fredagsmys här på jobbet: Vi ska köpa med oss en massa gott o fira att det är fredag, hela dagen, till lunch blir det Pizza & på kvällen ska vi till trädgården, jag & två tjejer från jobbet. Kan bli trevligt! Gäller ju att passa på att vara ute så mycket som möjligt när jag nästa vecka ska jobba heltid...igen! =(

Ikväll ska jag möta upp min älsk på Världens Bar, blir en öl eller två.

Trevlig Kväll!

Jenga

Har inte blivit mycket bloggande alls för min del på sistone.. Har nog helt enkelt börjat tröttna!
Och varit alldeles för upptagen med jobbet.
Dessa tider alltså, inget roligt i längden, önskar jag kunde få gå ner till halvtid i några veckor, så man hinner fixa lite här hemma. Chefen tog upp om semestern idag, han hade "räknat med mig hela sommaren" Men jag har inte räknat med att jobba 12-20 hela sommaren, och eftersom mitt nuvarande kontrakt går ut den 15.e maj, så har jag varken vetat ut eller in ang. jobb. Så har planerat en lång semester i år, 4 veckor ska jag ha! Och det tyckte ju chefen va sådär roligt, men han har haft sen i oktober på sig att höra med mig om semester! Så hoppas denna sommar blir underbar...
Ska förresten ha semester från vecka 29-32, om ni ville veta :)

Idag har varit en ganska seg dag, så det blir en cigg, en dusch & lite mys, sen ska jag nog sova..

Vi hörs hörrni!


Jenga

Modemet funkar, o telefonen funkar nu också, efter mycket om o men. Kunde först inte ringa ut, så jag ringde ytterligare en gång till Glocalnet o klaga. Och felet var att "De hade inte förstått att vi låg inom ett 011-område" smartskallar!

Men nu är nästan allt som de ska, men man känner sig ju inte hemma här riktigt än. Lite saker som måste göras, o handlas.
Men det får man ta tag i när man har pengar.. 
Har fått använda öronproppar 2 nätter än så länge, har ju krogen Vasa precis utanför vårat fönster, som har öppet 6 dagar i veckan. Så ett jäkla liv kan de va här ibland.

Idag börjar jag jobba kl 14, o resten av veckan kl 12, snart hoppas jag på att jag får börja halvtid ett tag igen, dessa tider har ihjäl mig, får ju ingen fritid. Man hinner ju inte göra något innan jobbet när man börjar 12 o inte är man sugen på att göra nåt när man kommer hem 20.30 heller..

Mån-Ons ställer min syster upp på att va hundvakt åt Candy, hon kan vara sådär jättesnäll ibland =)

Jenga

Ja, som ni kanske märker så har vi ännu inte fått något modem!
Jäkla glocalnet, de verkar inte vara rädda om sina kunder.

Vi har suttit utan telefon & breband i över 2 veckor nu!!
Vilken service va?
Idag damp avin ner i brevlådan (posten brukar inte komma till oss förrän vid 1-2 nångång, så hann inte få det innan det va dags för jobb, så blir att hämta det i morgon!)

Långhelgen var suverän, vi var b.la på Kolmårdens djurpark, spelade spel o åt god mat på fredagskvällen, med nattgästerna. I lördags var det påskmiddag hos Jims mormor & på kvällen blev det en liten utgång.

Och idag är man tillbaks på jobbet igen, dagen har gått fort o snart är det dags att röra sig hemmåt.
Ikväll blir det mys med mina älsklingar framför Desperate, med nåt gott att äta o en massa kramar!

Trodde inte detta var möjligt, men jag älskar min man mer o mer för varje dag som går...
Och efter att ha sett han med lilla Jossan i helgen är jag supersäker på att han kommer bli en jättebra pappa en vacker dag! Han är allt jag önskat mig o lite till.. <3 Och nu längtar jag bara efter att få komma hem o lägga mig o hans knä!

Jenga

Snart är det dags att åka hem till mina underbaringar!
Vi ska dela en pizza o sen mysa ner oss i soffan framför en film..
Sånt får en att längta hem ännu mer <3


Jenga

Min påskhelg kommer att firas enligt följande:

Torsdag: Tvättstugan från 8, o så JOBBA JOBBA JOBBA 12-20. När jag kommer hem tar jag för givet att det blir mys i soffan...? =)
Fredag: Vännerna från Västerås kommer hit, det blir en heldag på Kolmården, sen en mysig hemmakväll med god mat, spel & lite vin.
Lördag: Påskmiddag hos Jims mormor, vad kvällen har ett erbjuda har jag ingen aning om ännu.
Söndag: Då fyller Dennis en massa år, så då blir det partaj!
Måndag: Då blir det en heldag utomhus, för om tidningarna har rätt för en gångs skull så ska det bli riktigt fint väder!

Jenga

Passar på att blogga lite på jobbet medans de andra är på lunch..

GLOCALNET´s slynor har fortfarande inte postat det nya modemet, de skulle ha gjort det i onsdags, men "det blev nåt fel med ordern"  Lagom roligt att sitta utan både hemtelefoni & bredband. Jag hoppas för deras eget bästa att det kommer nu i slutet ut av veckan, annars ringer jag o säger upp allting. För detta är inte första gången!

Idag blev det en långpromenad runt strömmen, 4.e gången på en vecka. Man blir så glad när solen skiner!
Men det tär på krafterna, o så börjar pollen komma fram o det gör ju inte saken bättre då man är allergisk, så nu är jag helt slut o önskar att klockan vore 8 så man kan få åka hem o dega på soffan framför desperate...

Snart blir det en långhelg, det känns najs!

RSS 2.0