Jenga

Vilka läser min blogg??
Kommentera, så jag vet. Och lämna gärna eran bloggadress också så jag kan kika in där!

Hade fint!

Jenga

Dagens gods gärning.

Var på väg hem från stan, då vi såg en liten hund titta fram runt hörnet, lös & ensam bland en massa trafik.!! Kan bli farligt, så jag gav mig iväg på hundjakt. Och fick till slut tag på den lilla rackarn. Hade ju inte förväntat mig att ägaren var i närheten, för då hade jag plockat med mig han hem i väntan på att någon saknade honom. Ville ju fixa sällskap åt min voffsa :)
Min icke sa nicke, några sekunder senare kommer det en gammal orolig farbror, med tårar i ögonen, o såg jättelycklig ut när jag gick där o bar på hans hund. Så där, detta borde jag kunna leva på ett bra tag framöver. För nu är "månadens, årets" goda gärning löst!

Ikväll är det premiär på Otten, ska dit med min kusin. Så vid 6-tiden blir det att gå upp till henne o göra sig iordning o dricka drinkar =) För att den gå vidare vid 8, då det drar igång!

Imorgon flyttar pappsen, så blir att hjälpa honom. Så denna kväll borde bli en aningen lugn. 

Jenga

GÅ ALDRIG TILL MODELHOUSE!!!!!

Jag vann en tävling, o priset var att jag skulle få komma dit o bli sminkad och få ta en massa foton, o även behålla det bästa utav dom. Blev överlycklig, skulle ju självklart va kul att ha foton på sig själv som är tagna hos en utbildad fotograf..

Så idag 13.30 hade jag tid, fick ta med mig en vän. Så tog med mig syster. Först fick vi sitta i ett väntrum i c:a 30 minuter, sen fick vi komma in till "make up artisterna"  För det första så var dom inte ett dugg trevliga, (när jag va liten raka ja bort ögonbrynen, så idag har ja endast jättelite bryn, men brukar fylla i dom m penna) Och de skulle de självklart påpeka att det inte var snyggt. HALLÅ, jag vet!! De var snäsiga, o sa kanske 4 ord under hela sminkningen. OCH till råga på allt, när de var klara med mig & min syster så såg vi ut som två clowner! Jag skojar inte, ska under kvällen lägga upp en före o efter bild så ska ni få se "resultatet". Jag blev så pass missnöjd med min sminkning att jag gick därifrån. Ville inte vara me på kort där man ser ut som en jävla clown! I vanliga fall tar dom 500:- för EN bild, 1500 för FEM bilder. Dom är snordyra, o kan inte sminka o service är skiiit!

Gå o slösa era pengar någon annanstans istället. Ni kommer bli missnöjda!!!!

Jenga

Längesen man uppdaterade här. Ja, jag har legat sjuk, jäkla hosta! Idag blev det att ringa Vårdcentralen o få riktig hostmedicin, o ingen såndär receptfri. Testa de båda receptfria, ingen av dem hjälpte, o en av dom fick jag så ont i magen av att jag inte visste vart ja skulle ta vägen.
Denna, mollipect, som den heter, innehåller efedrin, (laglig substans för amfetamin) den e ingen rolig den heller. Går runt o känner mig påverkad hela tiden. Visserligen hjälper den mot hostan, slemmet & andningen. Men absolut inget jag kan ta innan jag går o lägger mig, då den gör mig pigg. BAD om att få nåt så jag slipper hosta om nätterna så jag kan sova. Bra jobbat att då skriva ut nåt som innehåller efedrin!!!! :@ Idioter! 

Idag har jag stått i köket klippt hela dagen, först gjorde jag smörgåstårta, en hel plåt & en liten form.  Och sen började jag med gräddtårtan.. =) Sen blev de att gå till affären för att köpa mer kaffebröd, då vi började räkna efter hur många vi blir imorgon, o kom fram till c:a 20. Hoppsan! Och alla kommer samtidigt.. Bra planering Jenny!

Ikväll blir det väl att dricka ett par öl, det är Jims firarhelg, så han som får bestämma =)



Jenga

Det blev att ha kul igår. Men vi gick aldrig riktigt "ut" !
Satt hemma här med några vänner, drack o umgicks, sen gick vi till en liten krog, o där blev det bara att ta sig en varsin öl o sen hem igen. Kom hem redan vid ett-tiden..

Vet inte ifall jag mår sämre för att jag var ute igår. Har inte riktigt fattat huvudvärken, kan vara för att jag är bakis, eller för att jag blivit sjukare.. Jag vetifaan! Det värker iaf i hela huvudet, nacken o ena örat =(

Strax ska vi iväg till darlings kompis för att käka pizza, känns inte helt fel..

Jenga

Äntligen har jag övertalat min älskling om att voffsan behöver en voffsakompis som hon kan leka m dygnet runt.
Så när vi flyttar köper vi en till hund. Så blir dom vänner för livet. Enklast vore ju en tik, så slipper man kastrera, saken är bara den att älsklingen vill att den ska heta simba?.... Hmm, får helt enkelt övertala allaa att det är en transa ;) Eller nåt..

Våran Candy kommer bli så lycklig!!!! Hon kan leka när hon vill, o hon kommer va bossen... eftersom hon är den äldsta!


Jenga

HATART!!
Självfallet vaknade man upp med halsont och snor i nosen, varför just idag, det är ju fredag för tusan! Och jag som ville ha kul ikväll!!
Känner mig så splittrad, ena sidan av mig vill ligga hemma framför en film, med världens största godispåse o mysa m voffsan! Den andra sidan vill snart börja häva några öl o sen följa med Jim & hans kompisar med flickvänner ut o ha kul!

Förskylningen har gått upp o ner hela dagen! Tänk om jag skippar o följa med ut, o ligger hemma i mina myskläder o helt plötsligt ångrar mig o blir panikuttråkad? Vad gör jag då lixom? 
Eller om jag följer med ut o blir superdålig ute, men inte ger mig för att jag ej vill gå hem själv, o stannar kvar till stängning för att jag känner mig tvungen!

Vad Göra?
Det lär ni väl få reda på imorgon, antingen får ni läsa att filmkvällen m hunden var jättelyckad o att jag är glad att ja stannade hemma. Eller så får ni veta HUR kul jag hade det ute o hur bra jag mår nu. Eller att filmkvällen var jätte uttråkad. Eller att jag ligger ännu mer sjuk för att ja följde me ut..
HAHA spännande!

Jenga

Blev väckta av att mäklaren ringde och väckte oss vid halv10 för att informera oss om att det är en person som vill komma o kolla på lägenheten redan imorgon, kl 13 !
Vi typ sprang upp ur sängen, för en hel del var tvunget att göras.
Började med att rensa o vika fint i garderoberna, slänga ner allt skräp från klädkammaren ner i källaren, rensa lådorna i köket på sånt onödigt som bara står o tar plats.
Gick till All-glas för att få ytterligare en till glashylla, då en gick sönder igen, då vi tog kort.
Drog till stan för att handla lite platsblommor o sånt vackert.

Imorgon ska jag dammsuga o tvätta golv.. 
Men nu ska jag bara ta det lugnt, första gången på hela dagen som jag kan sitta ner o pusta ut..

Ser nästan fram emot att flytta.. bara lägenheten är bra planerad, med ett stort kök eller ett väldigt stort vardagsrum, så köksbordet o de 6 stolarna får plats, balkong är ett plus, också badkar..
Resten fixar vi =)
För vad gör det om det är rosa skåpsluckor, terakotta på väggarna o gröna golv? NADAA! Det är ju sånt man själva kan göra om! 

Jenga

Idag verkar min hund aldrig bli nöjd.
Först vid 10 åkte vi till pappa o hans hund Ludde, o var där några timmar.
Sen åkte vi hem o kramades o somna ett tag.
Så kom Mia o hennes hund Bob hit o stanna ett par timmar.
Sen så fort vi blev ensamma, jag & voffsan så satte hon igång o gnällde o verkade bara allmänt uttråkad (?) 
Jag menar, hon har haft tillfälle hela dagen att busa med sina hundvänner, men har hellre bara legat o myst.
Så jag började busa med henne, det hjälpte inte. Jag gömde godisar så hon fick använda hjärnan, jag gick ut o gick med henne en timma!! Sen när vi kom hem igen så satte vi igång o busa, funkade inte nu heller. Tog fram hennes boll o gömde godisar i den för o hålla henne sysselsatt ett par minuter. Nu är allt det gjort o ändå springer hon runt o gnäller..

Hatar att inte kunna göra henne nöjd! VAD ska man göra?
Jag är iaf helt slut nu efter allt bus o promenader, men ska busa lite till o sen lägga mig o hoppas på att hon slutar gnälla"

Jenga

Nu är det såhär tråkigt igen. Går hemma hela dagen o gör ingen nytta alls.
Snart sjunker min a-kassa ner till endast 65 % , jaa vad kul!
Det har varit en riktig pissmånad då jag nu insett hur jävla svårt det är att få ett jävla ruttet jobb!
Kan inte ens bli städerska, nae för då ska du ha körkort!

Jag orkar inte ens vara trevlig längre alltså...

Jenga

Nu har mäklaren varit här o tagit kort, blev en annan mäklare, för den vi skulle ha var sjuk.
Tror att korten blev snooorbra (mycket tack vare alla mias fina saker som hon lånade oss) Får korten skickade på mail alldeles strax, sen ska jag bara godkänna dom så läggs lägenheten upp på hemnet redan idag! Snabba Puckar!
En liten miss gjorde vi trots allt, haha, vi har ju glashyllor i badrummet, en har varit sönder länge, så Jim var hos glasmästaren som gjorde en ny tills idag. Och så tände jag fina ljus på hyllorna, o det måste ha blivit för varmt, för vips så sprack en hylla igen :) Så imorgon blir det en sväng till glasmästaren igen ! 

Resten utav dagen blir luugn, kusin kanske kommer förbi o bakar kladdkaka. Ikväll blir det Top Model.

Min kära far flyttar mitt i allt, så imorgon har jag lovat att komma o hjälpa till att packa. Och då drar min älskling till växjö, så min helg blir att spendera i klädkammaren o källaren, sen är lägenheten redo för visning!

Jenga

Vi har en hel del att göra just nu.. Imorgon kommer ju mäklaren som sagt och tar kort på lägenheten, o då ska det vara jävligt stilrent här hemma! På Torsdag åker förmodligen lägenheten upp på Hemnet, o det kan vara så att någon råkar vara intresserad redan då och vill komma o kolla på lägenheten redan på fredagen, o då ska det va rent o snyggt i alla skåp o skafferier o garderober o gud vet vad! På torsdag åker också Jim till Växjö o stannar där till söndagen. Så ska vi göra det ihop så ska det göras nu! Jag blir trött bara jag tänker på det! Känns väldigt trist på ett sätt att flytta härifrån, har ju precis slagit oss till ro efter 2 år.. Men det är ju oftast möblerna som gör en lägenhet snygg, o vi har fina möbler. Kommer vi till en lägenhet med terakotta på väggarna o snorgröna skåpsluckor så finns det ju alltid färg så vi kan måla om allting. Det kommer nog att bli bra, men denna gång har vi ett par krav:
Lägenheten ska ha 3 eller 4 rum + kök, så att vi kan slå oss till ro o bo där flera år, även när dagen för bebisar kommer på tal
Det ska finnas en stor balkong, helst uteplats, så våran voffsa kan ligga o sola på somrarna
Badkar är fasen ett måste, jag vill bada!
Vårat köksbord med 6 stolar ska få plats, för det ska vi inte göra oss av med, så antingen ett bautakök eller ett stort vardagsrum, med plats för matsalsbord.
Det ska finnas gott om utrymme för alla våra kläder & bra utrymme i kök så alla glas o skit får plats, ett jättestort skafferi skulle ju inte heller sitta fel, då vi har förmågan att handla på oss alldeles för mycket.
En stor kyl + en stor frys skulle ju sitta fint, inte ett måste men ett stort plus!

Denna gång vi flyttar, ska de flyttas ordentligt, ordning o reda. Saker ska slängas, säljas o slängas! Har alltför mycket skit i källaren, kanske ordnar en loppis? För en sak är säker, inte ens hälften av sakerna som ligger i källaren ska med till nästa place!!

Jenga

Det har hänt 2, nästan 3 nya saker sen sist.
1. Vi har nu bestämt oss för att sälja lägenheten, väldigt sorgligt, men vi känner att vi vill ha pengar över till resor osv innan det är dags för bebisar o sånt. Så det blir en hyresrätt tills vidare. Mäklaren var här idag o pratade lite, verkar som att det kommer att gå rätt fort. Han kommer hit redan på onsdag igen för att ta lite kort, så idag har vi rensat ut hela klädkammaren på skit som inte ska vara framme när de blir dags för visning. Den 15.e kommer lägenheten ut på Hemnet & den 20.e är det dags för första visningen. På Jims födelsedag alltså, men den får firas med bara han och jag på nån mysig restaurang istället för hemma med alla släktingar.
2. Jag har gjort min 3.e tatuering nu, kommer att lägga upp bild i framtiden när jag lärt mig denna dator.. en text på handleden där det står "Candy" som våran voffsa heter.
3. Jag är nu nästan nöjd med tatueringen på foten, då Oskar passade på att fixa till den lite också, men direkt efter jag gjorde texten så var jag inte såå sugen på att ligga där så länge till. Och en sak ska ni ha klart för er, foten gör så jäkla ont att tatuera, speciellt på ett ställe som är rätt svårt att förklara, men typ nån centimeter från knölen uppåt där det går in. Haha, så tål ni inte smärta, tatuera er inte där. Men handleden tyckte T.OM jag att det inte gjorde så ont.



Jenga

Sådär, då var jul & nyår över. Känns riktigt skönt faktist!!
Det ser ut som ett jävla bombnedslag här hemma, men jag orkar inte ta tag i de för tillfället.

Julen spenderade vi först hos mamma, sen hos Jims släkt & sist hos pappsen, vi fick det vi hade önskat oss, presentkort hos Resia, så nu blir resan av. Vart & när är inget bestämt, men i början av februari har vi pratat om..
Juldagen spenderade vi mest sittandes i en bil på väg till Sälen, blev att stanna till i Västerås en snabbis o god jula Maja & Robban. Kom fram till Sälen kl. 19.00, käkade mat med Jims familj & kusiner, spelade spel o blev halvfulla.
Annandagen spenderades i Sälen, Älsklingen åkte snowboard hela dagen o var överlycklig :) Jag hängde med Voffsan ute i snön.
Lördagen då provade jag på att åka skidor, fy i helvetes jävlar va jag hatar pjäxorna & skidorna!! SÅÅ jäkla tungt o irreterande. Var förbaskad redan innan jag kommit fram till backen, så blev att åka en gång, sen gav jag upp.
Söndagen spenderades också mest sittandes i en bil, hemresan kändes ändå lättare än ditresan. Kom hem strax efter kl 15.00, hoppade in i en dusch, fixade iordning mig, sen blev det middag hos Jims mormor. Efter det gick vi ut o drack några öl, Jim & jag o hans Kusin Alice o hennes pojkvän.
Måndagen sov ut... I min egen säng! När vi väl vaknade ville Jims kusiner åka o kolla affärer, så blev en sväng på Maxi, de köpte choklad o dillchips o dip för ca 500:- Just denna choklad o chips o dip fanns inte i Tyskland. Sen åkte jag hem tidigare än de andra för att gå ut me voffsan. Sen blev det en sväng på stan me kusinen. På kvällen kom Josef o hans flicka o Jims andra kusin, som bodde hos Jims mamma, då blev de tacos, drinkar o öl! En tidig kväll..
Tisdagen åkte Jim o alla andra till Stockholm, jag stannade hemma, kände inte riktigt för att åka bil ytterligare ett par timmar, blev lugnt o skönt att vara ensam hemma! Åkte till pappa en liten sväng på morgonen, sen ner till stan för att köpa hårfärg, gick hem o färgade det.. Jag & Jim fick lite ensamtid på kvällen då hans kusiner åkte till Jims mamma o käka.
Nyårsafton blev först att sova ut länge länge, för att klara kvällen! Jims kusiner ville sen ner på stan, så det fick det bli. Jag gick hem lite tidigare för att helena skulle komma o klippa mig. Blev riktigt bra! Hon gjorde även iordning nyårsfrisyren, som jag tyvärr inte fånga på kort, då jag alltid springer när jag ser en kamera :) Vid 18 var det 3-rättersmiddag hos svärmor, förätten bestod av någon slags stvuvning med kräfta & champinjoner, och en massa räkor & musslor. Varmrätten var Oxfié m hemmagjord klyftpotatis o sallad. Till efterrätt blev det chokladmousse som Jims faster hade gjort. MUMMA! Kom hem vid 22-tiden, då alla folk började ramla in o partyt började!! Singstar åkte självklart fram! Blev party till klockan 4 på morgonen... En väldigt lyckad nyårsafton!
Nyårsdagen Blev väckta av telefonen vid 11-11.30 nångång, att Jims kusiner skulle åka hem. Så det var bara att klä på sig o gå för att säga hej då. Jag var fortfarande full o lycklig över att jag inte hunnit bli bakis ännu :) Letade runt hela stan efter en öppen affär till sist hittade vi en, köpte frulle o gick hem o åt o somna på soffan..

Nu är vi äntligen ensamma hemma..  Idag blir det nog städning hela dagen, om jag bara orkar sätta igång...

RSS 2.0