Jenga

Onsdag (forts). Vi hann inte med så mycket den dagen, låg på stranden till kl 17. Sen blev det att åka till vandrarhemmet & duscha, vila, äta o spela spel hela natten. Efter det blev det en långpromenad.

Torsdag: Vi tog tur till Kalkbrottet (Blå lagunen) Där de en gång i tiden sprängde upp berg, som nu är fyllt med vatten, helt  genomskinligt vatten, med en massa klippor runtom. Jag & Jossan låg på en luftmadrass o busa, Maja låg o klaga på sin solbränna och Jim & Robban hoppade ifrån klipporna.. (bilder kommer) Efter det åkte vi o käka på "första bästa ställe" eller inte, Thaibuffé, fanns 3 rätter att välja bland, o ingen var särskilt god. MEN, den lyckades sätta igång Majas mage som inte hade gjort "nr 2" på flera dagar ;) Sen åkte vi till Tofta igen en sväng, jag & Jossan busa i vattnet medans de andra låg o slöa. Tiden sprang iväg o vi blev hungriga igen..  Pappa ringde o sa att 2 gotlandsfärjor krockat o att de inte visste vilka som kunde åka hem. Åkte o handla sen till vandrarhemmet, tog det lite lugnt, grillade, åkte ner till Hamncentralen för att kolla fall våran färja skulle gå. Stod i kö i ca 1 timma, men fick inget vettigt svar alls. Tillbaks till vandrarhemmet igen, som nu var smockat med folk som skulle åkt hem, men inte kunde pga färgkrocken. Spelade lite spel sen blev de läggdags.

Fredag: Gick upp tidigt som fan för att åka till Hamncentralen igen, o hoppas på att vi skulle få åka med nattbåten (det skulle börja regna dagarna efter så vi ville verkligen hem) De bad oss komma tillbaks kl 18 igen..
Jim & Jag åkte i hälsade på min mormor, Västeråsarna åkte till Sommarland.. Sen möttes vi upp på stan för lite lunch. Blev lite shopping den dagen också.. Hann också med att fiska lite, tills spöet gick sönder, klättrade på klippor, satt på hamncentralen o spela spel, åkte o käka. Sen var det dags att ställa sig i kö till färjan ( som var den enda som gick som den skulle på hela dagen, snacka tur!!!)  Väl på färjan så däcka Jim, Maja & Jossan, jag & Robban spela kort. Sen däcka han också, jag sov kanske 20 minuter.. Sen satt jag vaken med Jim i bilen hela vägen från nynäs till västerås. Klockan 4.30-7.30. Jag var ganska slut när vi väl kom fram o däcka snabbt som attan. Klockan 12 steg vi upp o drog till tåget som skulle ta oss hem.. 
Lördag: Kom hem till Norrköping kl 15.30, blev att sticka hem o duscha, sen till pappa för att hämta våran söta hund o få i oss lite käk. När vi sen kom hem därifrån var klockan närmare 20. Blev lite mys framför tv.n o sen läggdags.

Detta har vi hunnit med sen vi kom hem:
Söndag: Packat, packat, packat o packat. tvättat fönster o skåp, sen läggdags.
Måndag: Har sett ut likadant.... Har hållit igång sen jag vaknade i morse, först satt ja i telefon i flera timmar, med E.on, glocalnet, boxer mm. Gjorde adressändring o sånt tråkigt man måste göra. Sen packade vi, städade o höll på. Drog o kolla färg till nya lägenheten, hem o käka, o har hållit igång tills nu. Tvättar fortfarande i tvättstugan, o en öl är drucken.
I morgon blir det västerås som sagt. kommer hem igen på torsdag, flytt måndag.

Min älskling är nu på minnesstund, en gammal vän till honom har gått bort. (för exakt 2 år sen, när vi kom hem från gotland gick en annan vän till honom bort).. stackars..
R.I.P Eddie!

Jenga

Lite uppdatering om Gotland:

Söndag: Åkte från Norrköping vid 20-tiden, skulle möta upp Västeråsarna kl 22.
Incheckningen öppnade kl 22.00, Västeråsarna hade missat att det skulle ta 2 timmar till Nynäs från dom, så de blev försenade, o kom inte förrän 22.45, var såå nära att vi inte hann med båten.
På båten så somnade både Jim & Maja, så jag & Robban spela kort hela resan.
Väl framme på Gotland så kom vi underfund med att det var omöjligt att tälta, marken var våt o det var mörkt ute.
Tog bilen till vandrarhemmet där jag & Jim bodde för 2 år sen, de stängde egentligen kl 21. Men på dörren stod ett journr, så vi ringde o väckte nån turkgubbe som fick komma o checka in oss. Kl 3.00 =)

Måndag: Vaknade rätt tidigt, bestämde oss för att besöka Lummelundagrottorna, var väntetid i över 2 timmar, så medans vi väntade på det gick vi ner på havet o klättrade på stenar, o tog en massa fina kort (läggs in när sladden till kameran är hittad) Turen i grottan tog c:a 30 min, vi fick gummistövlar o byxor för att det var så himla mycket vatten i grottan, så mycket har de inte haft på över 10 år.. Vi gick en guidad tur, så det var en upplevelse..
Efter det blev det en sväng på stan, köpte bl.a en ny väska, på TIDEN kan ja säga, då alla mina väskor är sönder på ett eller annat sätt. Sen åkte vi förbi Intersport Outleten, där de såldes reebook skor för 200:- / par, så de blev ett till mig & två till Jim.
Vi bestämde oss för att tälta denna natt (som var planen för hela veckan egentligen)
Åkte ur från Visby, in på en liten skogsväg mot havet, o där fann vi världens finaste plats (foton kommer...)
Skulle slå upp tältet ( en 2-rummare med tält emellan) o till vår förvåning fanns det inte någon jäkla bruksanvisning...
Jag ljuger inte om jag säger att det tog c:a 2 timmar för grabbarna att ens resa tältet, det blev inte rätt, men det stod upp till slut iaf. Vi började grilla, utforska stället, åt o hade det allmänt mysigt. 
TILLS... de kommer förbi 2 jäkla griniga 08.or o påstår att det är förbjudet att tälta på gotland, o att om vi inte åker så ringer de snuten o bla bla bla.. Klockan var då MIDNATT, vem tar emot någon på ett vandrarhem så sent? ( vi var för fega för att ringa o väcka turkgubben igen) Vi packade in allt i bilen o var beredda på att dra därifrån. Och så kommer de förbi en gång till, Jossan ( deras dotter blev livrädd när de nämnde att de skulle ringa snuten) så hon satte igång ett böl o bad om att vi skulle få sova kvar under natten, o det fick vi till slut göra, bara vi lovade att inte skräpa ner med fimpar osv..
Så vi satte igång med monopol o hade de bra, varje gång någon rökte så påpeka Jossan hela tiden att vi var tvungna att fimpa i flaskan =) sötunge. Sen tyckte Maja att hon hörde djur utanför o då blev min kväll förstörd. =( Jag kunde inte sova på hela natten, de blåste o jag låg o lyssna efter djur.. Väckte Jim c:a 5 ggr under natten o sa att jag var rädd ;)
När de började bli ljust, o klockan närmade sig 8 så väckte jag alla, för jag ville därifrån. Robban var borta o ett tält hade slagits upp bredvid oss, vi gick mot bilen för att lämna all packning, o i baksätet låg Robban o sov =)

Tisdag: Efter en jobbig natt var vi alla överens om att det fick bli vandrarhem igen, vi lämnade tältet på plats, skräpade ner extra mycket o åkte mot vandrarhemmet där vi sov första natten, o bokade rum tiden ut..  Tog en dusch o la oss o sov en stund, orkade inte mycket denna dag, blev en sväng på stan o käk på en restaurang. Senare drog vi tillbaka till vandrarhemmet, grillade & spelade monopol. Denna kväll blev tidigt.

Onsdag: Vi vaknade till fint väder, så det fick bli en heldag på stranden. Det blåste som sjutton så de blev en himla massa vågor, sånt tycker vi om. Var tänkt att vi skulle hyra trampbåt, men det var för strömt i vattnet så det fick vi inte..

Måste avbryta här o gå ner i tvättstugan, uppdaterar nog om några dagar, eller ikväll, för i morgon blir det en tripp till Västerås.

Jenga

I kväll bär de av mot Gotland, känner mig en aning stressad då min kära älskling inte kommit hem ifrån Öland ännu!!
Då han kommer så ska vi åka o handla, äta, packa & hinna sova, bra planering att komma så sent, typiskt killar!

Kommer ju inte fram till Gotland förrän 3 i natt, har inget boende, utan planerar att sova i tält, jag tänkte boka stuga i natt bara, men eftersom Jim inte är hemma, o de andra svarar inte på sin mobil så får det fan bli tält, sur kommer jag vara!
Just nu känns det inget kul alls, droppen vore ju om det regna på Gotland när vi kommer fram i natt, härligt att slå upp ett tält då! 

Allt är killarnas fel, det tänker inte långt!

Men vet att det kommer att bli bra i slutändan, bara just denna natt kommer vara ett helvete...
Men i morgon är det en ny dag, o då vaknar vi (förhoppningsvis) upp till bra väder, o drar ner till stranden, eller går en sväng i Visby..  Allt beror på vädret..



Jenga

I morgon bär de av till gotland! SNÄLLA LÅT DET VARA FINT VÄDER!!
Jag vill ligga på stranden, bada o bli solbränd! 
OM vädret är bra, så kommer detta bli den bästa semestern på länge..

Hoppas, hoppas! 

Och i morgon kommer min baby hem också, hinner ligga o pussa lite på honom innan det blir dags att åka igen!

Jenga

Fyy så tråkigt allt är när älsklingen inte är hemma.
Har precis varit ute på trädgården en sväng med några killkompisar, o de söög.
Så nu är jag hemma, pratade precis med baby, han hade det bra iaf.

I morgon blir det grilla hos mammsen, o på lördag en öl med pappsen =) Vilken familjehelg.
På Söndag kommer ÄNTLIGEN min baby hem, då blir det mys hela dagen, o på kvällen blir det gotland, kommer bli såå mysigt! Hoppas bara att mormor piggnar till så man kan passa på att träffa henne när man e där..

Nu ska jag sova så det kan bli fredag, sen lördag o sist SÖNDAG!
Saknar han nåt så enormt just nu :(

Jenga

Jag bara älskar när man har något att se fram emot. Och nu har jag följande att längta lite efter:

19/7 -25/7 = Gotland
1/8 = 3 år mellan mig o Älskling
3/8 = Får nyckeln till lägenheten
24/8 = Börjar mitt nya jobb
26/8 = Börjar körskolan

Och så hinner vi säkert planera en himla massa saker där efter också =)

14/12-27/12 = THAILAND!! Resan bokad idag!!!!!

Jag kan nu helt ärligt säga att jag älskar Livet o allt som hör därtill!
Jag är lycklig!


I framtiden ser jag fram emot att skaffa barn & gifta mig med mitt livs kärlek-JIM!

Jenga

Min dag började med en jäkla migrän, brukar bli så när jag vet att jag har en massa saker att göra.
Så jag bestämde mig helt enkelt för att inte göra nåt alls idag, visserligen är de första dagen på semestern, men att bara vara o kunna lägga sig o sova middag mitt på dagen var lääänge sen.
Så det får det bli, jag har ju semester i morgon också.

Jenga

Nu är huset grabbfritt, de åkte till Öland för ett tag sen!
Den enda grabben ja ville skulle stanna är ju min grabb, men han kommer hem på söndag igen, o då ska vi till Gotland!
Det får bli en lugn vecka, ta långpromenader med hunden, packa de sista, o bara vara..

Känns skönt att vara ensam ibland . =)


Jenga

En jävla massa öl, drinkar, vodka, pizza o hamburgare.
- Det är vad jag stoppat i mig under helgen!

En bra start på semestern iaf, har haft riktigt roligt under dom här dagarna, men idag mår man inte bra.
Har lovat att laga mat åt grabbarna idag, men de får fan åka o handla.

I fredag blev det först trädgården med Jim, där träffa vi kusin, så jag hängde på henne till Harrys, gick o la mig kl 5 på morgonen. 
Igår fick vi besök från Oslo & Stockholm, blev en låååång förfest hemma hos oss, den drog igång vid 5 ungefär o höll på till kl 12. Vi var väl säkert en 15 pers, o alla inklämda i vårat lilla kök. Det måste ha blivit sjukt mycket dricka, när jag vaknade var en liter vodka & 2 plattor öl slut..



Jenga

Dagens.

* Jag flagar på näsan =/
* Blir solariet i morgon, min bränna sen Helsingborg är puts väck!
* Hungrigare människa än mig får man leta efter..
* Är lite seg..
* Om 35 minuter börjar semestern!!
* Ikväll blir det öl.
* I morgon färgar jag håret o njuter av ledigheten.
* Blir öl i morgon också, Guvenör Andy kommer till stan.
* På söndag mår jag inte bra, men det gör inget eftersom jag har SEMESTAAAAA!!!! =)

Nu ska jag hitta på nåt så sista halvtimman går fooort!!

Ta hand om er!

Jenga

one to goo!

Bra tider nu:
- Bara morgondagen kvar, sen börjar semestern! OOOH!
- Jag har fått nytt jobb, då min anställning här går ut den 21.e augusti, börjar på nya den 24.e augusti!
- Nästa söndag åker vi till Gotland!
- Snart flyttar vi äntligen!
- I jul blir det thailand!!!
- ( Ska även försöka hinna med att åka till Helsingborg nåt mer nu under sommaren, fyy fan vilken härlig stad!)

Om 5 minuter kommer baby o hämtar mig, tänkte tjata på honom om MAX-mat =) (eftersom han åker iväg en vecka, så kommer jag ändå typ inte äta nåt, så gäller att passa på o mumsa i sig en massa fett ;)

Ta hand om er!!

Jenga

Aaah trött är bara förnamnet idag! Helt förstörd, måste vara det tråkiga regnet =(
Ska strax iväg o jobba, jobbar bara 16-20 hela veckan, sen är de semester i 4 veckor!! OH YEAH!!!!
Som jag längtat! 
Fick precis reda på att vi inte får nyckeln till nya lägenheten förrän den 3.e, då den 1.e är på en lördag, hade hoppas på att få den på fredagen redan så vi hade kunnat börja måla på helgen. Men icke, blir att sätta igång på måndagen istället!
Typiskt, o veckan efter det börjar ja jobba igen, men är bara schemalagd 2 veckor efter semestern,, sen får vi se vad som sker.

Helsingborg o danmark var underbart!!! En riktig semesterhelg blev de, låg på stranden vid havet i flera timmar i lördags.
Nu väntar gotland, har bokat resa nu, Maja & Robban o deras dotter ska med också, så åker natten till den 20.e o åker hem natten till den 26.e. Så den här veckan blir det att packa inför flytten o nästa vecka också. Inte långt kvar nu ju..

Nu ska jag sätta på mig skönheten o sen laga mat.

Det var lite kort om vad ja har för mig, så nu vet ni det!

RSS 2.0