Jenga

Jag fick mig ett litet skrivarsuuug! Så njut så länge det varar..
I måndags kom min älskling äntligen hem, som jag längtat! Så nu är allt som det ska igen.
På fredag ska vi till Carl Johan på Valborgsfest, som en vän till oss håller i, jag jobbar stängning, så blir att ta med sig smink o ombyte till jobbet, så kommer Jim o hämtar mig när det blir dags.
På lördag blir det en sväng till Västerås, Jim har några jobb att göra, o jag passar så länge på att hälsa på Maja o Jossan.

Jag vill att tiden ska springa iväg lite, först o främst vill jag ha semester, biltur i europa, bara jag o baby, bröllop i Tyskland, helger på Öland & Gotland, liseberg, Västerås, Skaras . . . .
I Augusti kommer skatten, då blir det att köpa biljetter till Thailand!! Ja, för vad vore en vinter utan Thai?
Så i Januari blir det o resa!!!

Jenga

Såhär såg min helg ut:
Fredag - först jobb 8.00-16.30, sen hem för att slänga ihop en outfit, tog bussen hem till syrran där käk o förfest stod på schemat. Svepte en massa drinkar i all hast, tiden bara sprang iväg liksom. Kl 21.00 hade vi inte ens börjat klunka, och vi skulle va på svea runt 23.tiden. Det var helt underbart roligt på krogen!! Jag råkade visst säga till Claudio att jag älskar drinken "Long Island IceTea" , den drinken njöts det av hela kvällen. Fick väl säkert i mig en 3-4 st , och det är tydligen 10cl sprit i, sen blev det öl o o andra drinkar på det också! Men eftersom allt var så himla kul hela kvällen så hann jag inte med o bli dyngad, utan det blev bara precis lagom :)
Lördag -  Jag sov ända till klockan ETT!! herrejösses, det måste varit ett par år sen sist, men efter att ha varit vaken till typ 5 så var jag värd det. Dega mest på soffan hela dagen, men fick nog utav att vara ensam, så ringde hit Jims syster på tacos o jönssonligan, sen slockna jag runt kl 23.
Söndag - Vaknade redan vid 8.30 av att solen sken in genom persiennerna, tänkte att här kan jag inte ligga. Bäst o njuta utav solen medans den finns. Så blev promenad o bollkastning i parken med hunden.
Framåt förmiddagen tog vi en promenad bort till pappa, för att därifrån ta oss på ytterligare en långpromenad, satt på ett gärde o lapa sol o kasta boll, o hade det vara helt underbart mysigt. Sen blev det en promenad till mamma för pizza o bus med "brorsbarnen" , they love me :) En helt underbar dag. När jag kom hem nu framåt kvällen blev det att laga matlådor. Nu är det Wipe Out, sen ballar av stål. Sen ska jag nanna kudden, för att troligen bli väckt kl 4 i natt då baby anländer, blir nog lite nattsnack, för att sen försöka somna om o ta sig upp kl 6 i morgon bitti..

Jenga

I morgon drar min baby till göteborg för att på onsdag ta flyget till Barcelona med sina grabbar.
Jag kommer att sakna honom. <3
Han är borta till nästa torsdag.
Vilken tur att jag kommer att jobba alla dagar utom fredag, då hinner man inte sakna lika mycket :)
Nu får vi bara hoppas att flyget lyfter på onsdag, så att de slipper åka bil.

Jenga

Jag är förjävla dålig på att ta det lugnt när jag är sjuk.
Det har gått som i toppar, ena timmen mår jag skitbra, andra timmen ligger jag vikt i soffan o mår skit.
Men dom timmarna jag mår bra vägrar jag sitta still, idag har jag t.ex storstädat, gjort iordning på balkongen, varit ute o gått med Candy, varit o handlat. Så nu sitter man här, med jordens hostattack, o antar att jag inte kommer få någon sömn i natt heller :(
Och utan sömn så fungerar inte jag, vilket innebär att jag troligen blir hemma i morgon också!
Nu vill jag ha hem min älskling, så han kan tycka synd om mig o hämta vatten när jag är törstig, o kramas... <3

Jenga

Har tillbringat större del av dagen i sängen o mått för jävla dåligt!
Men efter att ha sovit i över 4 timmar så mådde jag underbart, då blev det tjejsnack på balkongen och mys i parken med Candy. Sen gjorde jag en sjukt god kycklingsallad också!
Och tog tag i skiten i klädkammaren.
Sen blev jag sängliggandes igen, o mådde för jävla dåligt igen.
Nu mår jag rätt bra igen, sitter här o njuter av min Fanta Lemon o glor på Daiting in the dark.
Funderar kring sommaren, hoppas det blir en underbar sommar.
På tal om det ja, så måste ja hitta en söt klänning till bröllopet i sommar, då Jims kusin o hennes man gifter sig.
Så nu blir det att surfa efter en dress!

Jenga

I Januari åker jag & Jim tillbaka till Thailand igen. WUNDERBART!
Så kan det gå när man får tillbaka dubbelt så mycket på skatten än vad man räknat med!
;)

Jenga

Underbara långhelg. Fasen vad underbart jag har haft det!
I fredags spela vi poker på klubben, jag trodde jag hade stenkoll, tills Matte berätta att jag tänkte helt fel, detta var ju poker, jag trodde man skulle ha 21 :P Men när jag fattat vad det gick ut på så började det gå riktigt bra. Jag & Jim var dem med mest marker vid bordet, för ett tag, tills jag gick all in o förlorade allt. Men skoj var det!
I lördags blev det middag hos pappsen, sen kom jim o hämta mig så då åkte vi hem o glodde på film halva natten, blev även lite nattkäk på Leons.
I söndags var det middag hos mamma, med syrran o hennes man, o jag & jim. Det var mys, sen åkte vi hem o däcka på soffan ett tag.
Idag är Jim o jobbar, o jag sitter hemma o slöar, för i morgon är det dags för jobb igen o då gäller det o va utvilad.
Ikväll ska jag till Emma & Johan o hälsa på mina "brorsbarn" så det blir nog en jäkla massa lek!

Jenga

Jag vill bara hälsa min 4 dagars ledighet välkommen!
Och le rätt stort åt att jag inte gått på ett enda aprilskämt idag!

RSS 2.0