Jenga

Festen blev jävligt lyckad, skulle kunna betala pengar för att få se Jims min en gång till..
Han blev såå snopen när han fick se alla 27 pers glida in i våran lägenhet samtidigt, Jim o jag satt ju först här hemma ensamma, o han tjata om att nu får det snart hända något (min boy är nog rastlösast i världen) jag sa åt honom o dricka upp sin öl o sin grogg så att vi kunde gå "dit vi skulle". Lagom tills han skulle ta sista klunken kommer alla hans vänner. Och jag hade rätt när jag sa att ja trodde han skulle få en hel del sprit, för det fick han, så nu behöver han inte besöka bolaget något mer i år.
Jag blev som vanligt alldeles för full, men efter att jag stressat, slarvat med maten o sånt duktigt som man absolut inte ska göra innan man dricker, så var det faktist inte så konstigt.. Men från o med nu, blir det antingen nyktert eller BARA öl/cider, vill kunna komma ihåg hur roligt man haft det =)

Nu blir det Paradise Hotel i sängen, sen blir det NATTI NATTI!

Jenga

Nu är det bara en timma kvar innan alla anländer, Jim har inte en aning om vad som sker ;)
Idag är jag en lurig flickvän, han har ju fattat att det är nånting på G. Men jag har hela dagen sagt att det inte ens kommer bli kul, vi blir bara 8 pers, o de han så gärna ville skulle komma kommer inte.... Det kan ju han tro.
Nyss fråga han mig om han kommer bli svettig "av det vi ska göra" eller om han var tvungen att byta kläder. HAHA!
(för er som inte vet, så fyllde Jim 24 i onsdags, o jag har ordnat en överraskningsfest åt honom, o bjudit hit en massa vänner åt honom, o vissa har han inte träffat på år)
Jag har lurat ut honom på villovägar o sagt både det ena o det andra. Och alla har varit så jävla duktiga på att hålla masken, utom hans kära mor som avslöja hela alltet för honom igår; "Är festen i morgon eller?"
Så då fick jag prata bort det, o ljuga lite till. Har känt mig lite otrogen när jag pratat med alla hans vänner i smyg bakom hans rygg ;D
Det ska bli så jäkla kul o se hans min! LOVE IT!
Och jag har sagt till alla (blir ca 20-25 pers) att Jim önskar sig Sprit, Pengar & humor, eftersom humor inte går att köpa o pengar ger man inte en vän, så kan jag tänka mig att han får en hel del sprit ikväll!
Han ska få en riktig fylla.

Jenga

Monday.
Idag var första dagen på utbildningen, så om exakt 4 veckor börjar jag jobba.
Hamna med ett skithärligt gäng, så det kommer nog bli en rolig tid det här!
Var på kvällsbion igår, Snabba Cash, och den var väl sådär, hade förväntat mig mer, Jimpen har ju läst boken, o tydligen har de ändrat manus en hel del..

I morgon kommer min släkt och firar Baby, på onsdag (hans riktiga födelsedag) så kommer hans släkt.
Var tvungna att dela på kalasen i år, då vi har färre sittplatser i den här lägenheten än i den förra.
Hoppas han får några roliga paket, som jag också kan ha nytta av ;)
Nu blir det mys i sängen framför Paradise Hotel, lycklig att jag har en pojkvän som också gillar realityshower!! ;D

Jenga

Det blir att fira nyår i Thailand i år!!!
Vet att det typ är 350 dagar kvar, men den som väntar på nåt gott....
Det blir Krabi den här gången skulle jag tro.

Jenga

Sådär, nu är kontraktet påskrivet. På måndag börjar utbildningen och den 17/2 börjar jag jobba.
Har varit på Friskis & Svettis idag också, o köpt träningskort, på lördag blir det gympa-pass med Carina, vi startar lite lätt o börjar med "bas"  =) Det ska bli så himla härligt att komma igång med både träning & jobb!

Ikväll har syster o hennes kille varit här o käkat, o nu är det sopranos-boxen som går på högvarv här hemma, Jimpen ligger här bredvid mig o sover.. Snart kallar sängen känner jag. I morgon drar Jim till V-ås o jag ska käka middag med pappsen!

Thailand.

Segt o ladda upp bilder. men ni får nöja er med dessa så länge

Jenga

På måndag börjar jag en 4 veckors lång utbildning, och efter det börjar jag jobba som kundsupport hos Telia. ÄNTLIGEN!! Tjänsten är garanterad 80 % men inte helt omöjligt att det blir 100 %, arbetstimmarna är utplacerade Mån-Sön 8-22, vilken innebär en hel del OB också! Jag är lycklig, det här behövdes!
Idag blir det bullbak, får se om jag ger mig på muffins idag också eller om jag sparar det till helgen.
Min älskling blir nämligen 24 om en vecka, så bäst för mig att jag har nått att bjuda på då ;)
Och nästa helg väntar en överaskning till älskling, som han en sålänge inte har en aning om, och jag ska nog klara av o hålla käft en vecka till!

Jenga

Vilken lucky-fredag det har varit; Jim & Claudio åkte upp till Sthlm för att spontanleta efter BMW.n, och dom hitta den o körde hem den, Claudio ska köpa bilen.
Sen ringde Proffice och berätta att jag fått jobb, jobbet som jag skulle fått innan Thailandsresan, jobbet som jag ville ha, men inte kunde få är nu mitt!!!!

Bjuder på en bild från underbara Thailand, dit ska vi igen!

RSS 2.0