.....

Hur länge orkar man låtsas?

i natt jag drömde...

något som;
att jag tydligen var gravid o födde vårat andra barn, som också blev en flicka som vi gav namnet Nova.
Konstigt nog var Nellie 8 månader som nu, hur det nu går ihop sig, och jag o Nellie var ensamma på förlossningen, man kan ju undra vart Jim var?

Snart flyttar vi igen, SISTA gången! OM vi flyttar igen någon gång så blir det till hus.
Har suttit o räknat hur många ggr Jim o jag hunnit flytta under våra 5 år o kom fram till att det här blir våran 7.e flytt! Fan inte hälsosamt någonstans. Nu ska vi bygga bo, vi ska byta ut det mesta o göra allt för att trivas, Nellie ska inte få växa upp som någon jäkla gipsy!
Vårat nya ställe är verkligen speciellt, skulle förvånas om vi inte trivdes där. Mitt över gatan har vi en Öppen förskola där jag & Nellan kommer tillbringa mycket tid.
På tal om förskola ja, dags o sätta upp mig i kö för Nellie, sjukt att hon snart ska börja dagis.. :(
Fick kallelse till tandläkarn för Nellie den 19/10 också, hur knäppt? Är hon på väg att bli SÅÅÅÅÅ stor?

Ifall ni undrar.

I vanliga fall brukar man sitta o planera nästa sommars resa vid den här tiden på året.
MEN inte här, vi känner att vi haft så himla fullt upp det här året, som flytt, bröllop, resor mm så nästa år ska vi bara vara hemma o njuta av vår lilla familj.
Men innan dess är det lite mer saker som måste göras, som ytterligare en flytt nästa vecka, jag & Nellie ska till Norrköping, Jim åker till Barcelona, 14 oktober följer jag o Nellie med mormor, mostero kusin till Gotland, 8.e december åker jag o Jim med hans jobb till Island, sen blir det julfirande i Norrpan med tjocka släkten. Men seeeeen blir det inga fler resor på ett tag!
Nu blir det att återgå till allt packande, inget vidare kul!

Have I ever told you.

how moutch I love you?
Jim, för dig gör jag allt..

RSS 2.0