Story of my life

Läser igenom lite gamla inlägg i arkivet, o jag får en stor klump i magen.
Vilken jävla mardröm det var just då. Hade nästan glömt, förträngt.
Han är inte samma person som då, han är underbar, mogen, kärleksfull och helt enkelt bäst.
Alla människor kan göra misstag, bara man rättar till dom.
Läste också igenom förlossningsinlägget, o det känns verkligen som igår. Var tiden vägen?
Om några månader blir hon TVÅ ÅR!!! Jag har liksom knappt fattat att hon är här hos oss o så ska hon komma o fylla 2 år. Hjälp! Snart är hon 14 o vill inte alls mysa längre. Men fram tills dess ska jag bara ta tillvara på tiden och mysa mysa mysa!!! Min fina underbara lilla skatt! Det går inte en dag utan att jag imponeras av dig.

En regnig augustidag

2 nya skor i nellies skosamling. Helt sjukt söta! :) två par till och en massa mysiga kläder är på väg hem också!


Tar i skrivandes stund en paus från mitt arbete i samhäll. Usch så fort jag skriver eller säger ordet samhäll får jag ont i magen! Det värsta jag gett mig på! Klarar jag det här är jag övertygad om att jag klarar allt! Jag har noll intresse för demokrati o diktatur o sån skit så jag är mer än nöjd om jag får godkänt i kursen! Åh så regnar det också!


Ett löfte

Kärleken blev lite putt när jag drog upp hans 30-årskris, o fick mig (efter mycket hot o kill under armen) att lova o ta bort det! Tyvärr älskling så vet jag inte hur man gör! Men nu vet alla att du påstår att du inte är i någon slags 30-årskris iaf ;)
Håller på med nån jävla uppsats om demokratin i Sverige o vet ni att de är något jag aldrig varit intresserad av o nu ska jag lyckas skriva en uppsats på ca 1500 ord om just demokratin! Jävligt kul. Ännu mer irriterande är de ju att ja inte ens behöver betyg i just samhäll för att läsa de jag vill i framtiden. Utan ja behövde bara 100 poäng till för att få läsa heltid o dumt nog valde ja samhäll? Men hey, lite klokare kanske ja blir nu!


Long time.

Har typ inte skrivit här på ett år. Men tänkte försöka mig på de här igen! Vad som hänt sen sist??
Jävligt mycket! Nellie har blivit en stor tjej som springer, pratar o byter blöja på sina dockor. Hon har börjat dagis o allt funkar helt sjukt bra! Min stora kärlek är fortfarande min stora kärlek, som just i detta ögonblick är ute o åker motorcykel. Ja, det gör han! Han är väl inne i en tidig 30årskris eller nåt :) jag har börjat plugga, eller ja, studera som man tydligen ska säga nu när man är vuxen! Lågstadielärare ska jag bli, om en sisådär 5 år. Lång tid men snart är vi där. jag kommer att studera hemifrån under hela studietiden vilket kräver en hel del självdeciplin, som jag hoppas att ja lyckats skaffa mig genom åren. Nu tänker jag lägga mig o mysa med sessan! Men vi lär höras igen!


RSS 2.0