Mys!

Hämtade Nellie lite tidigare från dagis idag, hon hade gråtit efter mamma en massa idag! Så efter lunch fick hon komma hem så vi sov middag ihop i 2 timmar o så har vi varit ute o gått med dockan o myst i soffan. Hon är bra mysig min skatt!

Ikväll vill jag ut o ta mig en drink! Men svårt o få med mig någon ut!!
Och jag blir bara sur o får sug efter Norrköping när inget går som jag vill! Jag har varit lite töntig o tjurat ett par dagar nu, så känner att det är dags att komma ut o bara vara Jenny!


Mini kök

Nellies julklapp som är på väg hem.


Snart igen.

Den här helgen har varit helt underbar, tur att det är helg snart igen :)

I fredags var vi ju som sagt på bröllop och vi sov kvar där över natten.
Väl hemma la vi oss i sängen alla 3 o myste och somnade om igen och vaknade inte förrän framåt eftermiddagen!
Vi var ute nästan hela dagen och åkte kana o gunga o Nellie var världens gladaste o fick sitta uppe lite längre o vara med på mys i soffan!
Igår åkte vi till Vallby, där träffade Nellie hästar o kossor o bäää o Pippi! Riktigt uppskattat från hennes sida. Efter det blev det lunch på Ikea o en sväng på stan medans Nellie sov i vagnen! Sen åkte vi till hamnen en sväng o titta på alla grabbar som målade graffiti!
Kom hem runt 15-tiden , åt.
Sen kom Nadja & Dylan hit o busade tills det var läggdags!


Mitt lilla hjärta!

Det går inte en dag utan att jag imponeras av dig.
Du lär dig något nytt varje dag, och man kan mer o mer se hur du börjar utvecklas till en egen liten individ som vet vad du vill och hur du kommer dit!
Du gör mig så lycklig, som bara du kan.
Alla dagar med dig är oersättliga!
Jag kommer aldrig lämna din sida och jag ska skydda dig mot allt ont!
Du kommer alltid vara mammas lilla hjärta, det spelar ingen roll om du är 20 år och bara är trött på mig!
Du kommer få dras med mig i många år. Jag ska göra allt i min makt för o lära dig rätt & fel, att man får ha en egen åsikt och tro på det man själv tror är rätt.
Redan nu märker man att du har lätt för att säga ifrån, till vem det än är.
Du är social, du kan börja prata med någon på bussen som du aldrig tidigare träffat.
Du låter dig inte övertalas.
Du kan smickra vilken levande individ som helst med bara några små ljud o dina stora ögon!

Du är den vackraste som finns hjärtat, o det kommer jag berätta för dig, om och om igen och igen.


Så kan det gå.

Det har hänt en hel del konstiga saker på väldigt kort tid. Ska försöka fatta mig kort:
Först lyckades jag få både hjärnskakning och fläskläpp här hemma när jag skulle bära ner nellies gamla barnstol för trappen. Det var förra fredagen.
I söndags var jag o Jims syster med om en bilolycka! Det kunde gått mycket värre än va det gjorde, men det gick bra o vi mår bra. Som tur är!!
I måndags höll jag på o elda upp mammas o Stefans hus genom att jag råkade slänga en tröja på en lampa, men som tur är lämnade jag inte rummet så det enda som blev förstört var tröjan.

Jag tycker att jag är värd en hel vecka, minst, med bara en massa tur nu!

Idag ska min svärmor gifta sig med hennes Björn! Stort grattis till er!! Så vi ska till Flen hela familjen och vara med på vigseln och äta middag, sen ska vi sova över i något slott där. Mysigt!


Sentimental

Satt o läste igenom våra bröllopskort o lite tal o sånt från bröllopsfesten o dopet. Jag grät lite. Vilken fantastisk o underbar dag det var. Och vilka fina människor vi har omkring oss. Jag är så lycklig för allt jag har! Det är lätt o ta saker för givet, men ibland måste man bara stanna upp o tänka på vad man har. Även om jag ibland är bitter o klagar på små saker, det gör väl vi alla, så är jag nöjd med mitt liv, vårt liv. Och alla fina människor jag har omkring mig nu, dom vill jag behålla. För alltid!


RSS 2.0