Jenga

Fick inte reda på något speciellt idag hos veterinären, förutom att urinprovet såg bra ut.
De skulle göra någon slags odling nu, får provsvaren i morgon, visar det inte något så skickar de det vidare, o visar det inget då blir det röntgen. MEN om det visar något på provsvaren så räcker det troligen med en vanlig antibiotika-kur, så hoppas på det självklart..
Skönt att den här veterinärpraktiken verkar mycket bättre än den förra, Candy skötte sig utmärkt =)
Idag gick jag upp med min snygging, HALV7 (!) för att jag var så illa tvungen, eftersom min mobil är urladdad så kunde jag inte sätta alarm, o var tvungen o komma upp på nått sätt.
Men jag tänkte försöka va en gullig flickvän i morgon också o kanske gå upp med han då också.

sen jag slutade dricka mjölk så har jag gått ner 3 kilo? GOOD! remeber thailand jenny....

Jenga

♥♥
Håll tummarna för våran älskling idag, ska strax iväg till veterinären..

Jenga

Nu har jag varit hos läkaren o fått min efterlängtade antibiotika, fick den lite svagare varianten till att börja med, o funkar inte den ska jag få en starkare, o funkar inte den heller så får jag den starkaste, och om det mot all förmodan inte skulle ge någon effekt då heller så blir det operation. Men det känns bra nu ändå, de tar det på allvar o hjälper mig på riktigt att bli av med detta!
Snart ska jag ha tvättstugan, har inte alls mycket tvätt eftersom jag tvättade i torsdags senast, så blir att tvätta sängkläder.. Finns inget härligare än att lägga sig i en nybäddad säng efter en hård dag =)
I morgon ska min lilla fiiis till veterinären, jag hoppas o hoppas att det inte är någon fara :(
Efter ett samtal med veterinärmottagningen fick jag till svar att det kunde vara infektion/inflammation i livmoder eller något sånt, så hon tyckte absolut att det borde kollas upp.. Men jag vågar ändå hoppas lite på att det kanske bara är urinvägsinfektion..?
Har börjat med något viktminskningsgrej, nåt pulver man blandar med vatten, som ska drickas i samband med måltid, drack den första igår, smakade APA, men efter in kycklingsallad kl 16, så var jag inte hungrig på hela dagen. Så yes, den kanske fungerar! 

Jenga

Efter en lugn o skön helg i Västerås är vi nu hemma i Norrköping igen.
Kom till stan vid 12-tiden, o har hunnit med o hämta ut Jims ring, storhandlat, sovit middag, lagat mat & sett på film.
Det har varit en riktigt lugn helg med andra ord.
På tisdag ska jag till läkaren o få min efterlängtade antibiotika, om allt går som det ska så kommer jag kunna ha linnen o tubtoppar på mig i Thailand utan att behöva tänka på knölarna. Jag kommer  kunna använda klänningar o en massa fint =)
Här hemma är det mörkt, med lite mysbelysning, filmen är på, maten ligger i magen. Snart dags för en promenad, sen blir det fortsatt mys ♥

Jenga

Sitter i Västerås o tar det lugnt, ikväll blir det film med ett par vänner.
Och efter allt gottigt man stoppat i sig denna helg så har jag & Jim kommer underfunn med att det börjar närma sig Thailand, vilket betyder att badkläderna ska på igen.
Så det blir att äta så lite som möjligt o så är jag faktist riktigt sugen på att börja springa (?) Så på måndag tar jag med mig Candy på ett varv, med ett par lurar i öronen med en riktigt bra musik så ska jag nog kunna springa hela rundan =)
Sen så har ju Jim hantlar hemma, o dom har ju jag all tid i världen att använda!!

Jenga

Blir att åka till Västerås ikväll, hälsa på Maja, Robban & lilla Jossan.


Är så glad för Majas skull, för några år sen, strax innan kvinnan hon trodde var hennes mamma dog, så fick hon reda på att hon var adopterad.. Något som hon själv aldrig kunde tro. Förra året började hon bli riktigt nyfiken på vilka hennes riktiga föräldrar var. Sen läste hon i tidningen att de sökte folk som ville hitta sina släktingar. Maja tyckte de kunde vara en rolig sak, men hon vågade ändå inte riktigt hoppas.. Hon sökte på FaceBook, för namnet på Mamma & Pappa visste hon. Det började med att hon hittade sin bror (eller kusin?) Och så började de prata i telefonen. En dag ringde hennes MAMMA!! Och sen dess har de pratat i telefon varenda dag, hon har flyttat till USA o har en son där, en storebror till Maja. Nu ska de komma o hälsa på henne i oktober. Och för några veckor sen ringde hennes riktiga PAPPA också, så nu ska han också komma o hälsa på sin dotter, som han inte ens visste fanns..
Förstå hur hennes liv har tagit en hel omvändning? Helt sjukt.

Jenga

Ni kanske undrar vad jag gör vaken nu?
Jo, det undrar jag också..
Vaknade med huvudvärk också, o i en lägenhet full med tvätt, känns som att jag har lite att ta tag i..
Får besök vid 11-tiden, av gamle Tessan.

Jenga

Idag går inget som det ska, SKULLE städa, men kände inte först, skulle laga mat, men det gick åt skogen, så det fick slängas i soporna, skulle åkt o hälsat på min lilla farfar som bara blir sämre, men blev inte så idag...

I natt drömde jag att jag var med barn, åhh, hade bebismage o naveln puta ut (:
 ♥ nån dag...



I helgen rymmer jag & min älskling iväg en sväng, vet inte vart, men någonstans...

Jenga

Klockan 18 blir det bio: "Flickan som lekte med elden"
Innan det tänker jag inte göra ett dugg.
- I morgon är det städ & tvättdag, skönt o få allt gjort på en dag, så ja, jag är värd en slappar dag idag.

Jenga

Idag känns inte allt lika bra..

Jenga

Idag är en bra dag, allt känns så himla fantastiskt. Är lycklig!
Inget speciellt som hänt, har väl helt enkelt bara vaknat på rätt sida.
Har varit o hälsat på älskling på jobbet, umgåtts lite med Johan, Emma & lilla Kira, världens underbaraste unge, man blir ju inte lite sugen på att skaffa en när man träffar henne ♥
Nu ska jag iväg o umgås lite med min lilla farmor, sen blir det middag med älskling, o en fika med kusinen.

Jenga

Saker att se fram emot:
  • Halloween; Då bär det troligen av till Tyskland för o träffa Jims underbara släkt
  • 14.e december; Våran efterlängtade Thailandsresa, jag bara längtar, sol & bad, en massa äventyr & shopping! Du & Jag älskling. ♥
  • Tidig vår 2010; Då ska jag & Jim åka till Portugal för att hälsa på lite fler släktingar till Jim, har sett en massa foton därifrån o det ser helt underbart vackert ut. 
  • Sommar 2010; Roadtrip i europa med Robban & Maja
  • 1.e augusti 2010; Då firar vi 4 helt underbara år..

Jenga

Blev ingen tv igår, de hade inte den vi ville ha.
Var på middag hos svärmor, gött! Sen promenera vi hem o la oss framför tv.n o såg Wallander.
Helgen blev inte riktigt som planerad, då vi var såå sugna på att se Flickan som lekte med elden, på bio igår, men det var ju fullbokat :/ 
Missförstå mig inte, den var alldeles underbar ändå =)

Och nu är söndagen redan här, i morgon börjar Älskling jobba igen.. Idag blir det långpromenad o någon god mat på det. Och sen en jädrans massa mys hela kvällen.

Jenga

Lördag idag, maten hos pappsen var riktigt god igår..
Idag ska vi åka o handla tv till sovrummet, skulle sen gått på bio, men den är fullsatt :(
Så det blir att gå ut o käka nått gott, o sen mysa framför tv.n i sängen hela kvällen.

Nu blir det en dusch, sen har jag lite disk att ta hand om, kanske ska ta dammsugaren på en promenad runt i lägenheten också.
Trevlig helg!

Jenga

Fredag!
I kväll blir det middag hos pappa, Jim ska på klubb i Stockholm.
Sitter här o väntar på att pappa ska höra av sig, vi skulle åka o handla, för ett tag sen..?
I onsdags blev det en utekväll, inte riktigt planerat, Henrik kom hit på besök o ville inte annat än att gå ut, så det blev Hugo & Vasa. Har aldrig roligt ute längre... Så nu blir det lugna helger framöver.
I morgon ska jag & älskling ut o käka & se på bio. <3

Jenga

Jag tycker inte om det här, att behöva slitas på mitten av de närmsta.
Jag förstår båda två, men den ena har mer rätt än den andra.
Att behöva få vara med om något sånt här bara för att en jävla idiot inte kunde hålla fingrarna borta o skilja på "mitt & ditt" Att allt tack vare honom är jobbigt just nu, HAN som vi inte ens känner, HAN som borde få en pinne uppkörd någonstans! Han som inte ens är man nog att kunna ta på sig detta!

Någon som har lust att köra upp en pinne eller liknande i denna människa?

Jenga

Idag kom telefonsamtalet som jag så länge väntat på..
Denna sak kommer att förändra våra liv, våran tillvaro, allt kommer bli så mycket bättre.
Detta kommer föra oss närmare varandra, o jag kommer äntligen kunna göra saker som jag så länge drömt om.
Det känns som en dröm, en sjuhelsikes dröm, jag blir varm i hjärtat.
- Jag kommer äntligen kunna göra stek, utan att det ska ta 3 timmar, steka ägg utan att det ska behöva ta nästan 20 minuter, jo det är sant, vi ska få en ny spis idag. Vad trodde ni liksom?!

Snart ska jag ta tag i det där jäkla städandet som är så välbehövligt! När min älskling kommer hem blir det att handla mat, det enda som finns i frysen är lax & pomme, mellan 5-6 kommer storken med spisen, sen kommer våran nattgäst Henrik, han var så sugen på öl..

Jenga

Dom där jäkla gubbarna som skulle komma o fixa rören kom vid 8.30, de tittade lite o pratade med varandra, TROLIGEN skulle de inte behöva göra något. De skulle ut o ringa fastighetsskötaren. Då antar man ju att de kommer tillbaka med vidare information, så man kan lägga in allt i klädkammaren igen, som nu står/ligger överallt i lägenheten. Men klockan är nu över 15 o de har fortfarande inte hört av sig om hur det blir? Detta skulle fixas idag mellan 7-17..? Så jag ringde kontoret för att få information, men inte fick man någon där: "De hör nog av sig när de vet hur dom ska göra, så låt det vara som det är tills dess" (?)
Så nu har vi ett stort jäkla hål i väggen i klädkammaren så vi ser ner till grannens badrum.. Och så får vi besök ifrån Norge i morgon, då vill man ju ha det en aning städat.

Jag skrev ju innan att jag inte har några planer alls idag, men det var en lögn det.
- Jag ska iväg o tatuera mig, ingen ny, utan bara fylla i en av dom jag har, o försöka komma på något mer att tatuera. För nu e jag fast i skiten (;

Jenga

Sitter här helt tårögd, tittar på Djurpolisen.
Fattar inte att folk kan vara så elaka o respektlösa mot sina husdjur.
Det var en Dobberman som bodde hos en familj, som aldrig är hemma, han har inte fått klorna klippta på flera år, så klorna har växt till en cirkel o växt in i trampdynan på hunden.
Sen en annan jävla idiot som hade 15 pitbulls i olika små burar, alla använde han till hundslagsmål, några av dem hade inte fått mat på veckor, o nästan alla hade öppna sår.
Frågan är om detta händer här i Sverige också? Men inte uppmärksammas lika mycket som i USA, vi har inga djurpoliser som tillbringar hela dagarna med att åka runt o se till djur.
Det kanske är något vi borde ha, då kamphundarna bara blir fler o fler.
Om jag någongång ser vanskötsel av ett djur tänker jag själv ingripa och/eller ringa polisen, sen ska jag själv se till att ägaren får ett jävla helvete! Djur kan inte försvara sig mot oss människor..
Nu ligger jag o pussar på min hund, o lovar henne livslång kärlek o omhändertagande..
Usch, vad hemskt..

Jenga

I dag är jag vaken med tuppen, jääsp, är så jäkla trött.
De ska komma o fixa några rör, upp från våran lägenhet ner till källaren, någon gång mellan 7-17 (!)
Varför kan de inte vara lite mer specifika? Typ 7-12, eller något.
Vågar ju inte ligga o sova, då jag sagt att det är ok att använda huvudnyckel, eftersom vi egentligen inte ens skulle varit hemma idag.. Drygt!

Jag har planerat att inte göra någonting idag, jag hoppas att de inte för sååå mycket liv, så jag kan ligga o sova lite...

Jenga

När min älskling kom hem ifrån jobbet fick jag 3 röda rosor =)
Så himla fint!
Nu blir det mys framför tv.n, ska lägga mig i hans famn o berätta för han hur mycket jag älskar han..

Jenga

Åh det är ju typ sommar ute idag, fasen vad härligt!
Har varit ute o gått med hundarna i över en timma, suttit o myst på balkongen, o plockat lite här hemma.
Om ca 2 timmar kommer älskling hem, då blir det käk o sen lite lek i parken.
Hoppas ni har det lika varmt o skönt hos er!

Jenga

Nu bär det strax av ut på en långpromenix.
Senare blir det att fixa lite käk tills älskling kommer hem, idag blir det kyckling, ris & currysås. Ska för första gången i mitt liv ge mig på att göra en hemmagjord currysås, inte sån pås-sås. Har ju på "äldre" dagar blivit laktosintollerant, eller vad det nu heter, då man inte tål mjölk :P
Har nu i c.a en vecka bytt ut den vanliga mjölken mot mjölk utan mjölksocker, o märker på magen min att det har blivit så mycket bättre, ser ut som jag gått ner c.a 5 kilo, då min mage var så uppblåst förut utav all mjölk.

Tandborstning & koppelpåtagning, se hur detta ska gå, låååång promenad. Med 2 jyckar, den ena snabb som blixten o den andra vill gärna gå så sakta man bara kan.. Ska också möta upp pappsen o hans vovve.

Jenga

Det kändes så skönt att vakna upp hemma :)
Har redan hunnit med lite lek i parken, sen är det tänkt att det ska bli en långpromenix.
Nu gör jag det jag alltid gör varje morgon kl 9, tittar på Djurpolisen Houston. 
Vilka jävla idioter det finns alltså! Hur kan man behandla sitt eget djur på ett sånt sätt att det nästintill har dött?

Jenga

Idag kunde jag inte hålla käften längre, o då brast det!
Är riktigt trött på det här nu!
Jag är så förbannad så jag skulle kunna slå sönder något!!!!!!!!!
ALLT VAR SÅÅ MYCKET BÄTTRE FÖRR!! Du har förändrats, o inte åt det bättre..
Förr kom jag i första hand, nu ligger jag någon stans där i botten.
(var inte oroliga, det löser sig säkerligen. men blir så arg när det bara är EN som försöker o den andra bara beter sig som en jäkla idiot ibland)

Jag har såå mycket ilska att skrika ut just nu, så lika bra att jag struntar i att säga ett ord idag, annars blir nog allt fel.

Vaknade upp av ett fint sms, han har fattat.

Jenga

Nu är vi hemma hos oss igen, känns så skönt! Ser fram emot att vakna upp i min egen säng i morgon.
Skulle ju egentligen varit kvar hos mamma tills på torsdag, då de kommer hem, MEN lillasyster har blivit sjuk, och vi vågade inte riskera att bli smittade om det vore influensan som är på G kanske.
Så vi tog vårt pick o pack, våran Candy, o deras lilla Peppi o åkte hem.
Underbart att sitta i sin egen soffa, se på våran egen tv, i VÅRAT hem, har saknat det lite faktist.
Så i morgon blir det en massa lek i parken, stackars Candy har inte fått leka av sig mycket alls på hela veckan, tänkte också försöka gå en sväng i skogen.
Det är inte så att jag lämnar lillasyster i sticket när hon ligger hemma o är sjuker, utan jag ska åka dit varje dag o lämna lite mat åt henne. Stackars!

Nu vill jag ha hem min älskling, vi skulle haft myskväll, eller mys hela dagen var det prat om, jag har sett han i en timma under hela dagen... Typiskt killar!
Dom är nog "bättre" än oss tjejer på att ta saker för givet.
Läste en väldigt sorglig blogg förut, hennes man (23 år gammal) har nyligen gått bort i cancer, 2 månader innan födde hon deras första barn. Man kan följa henne dag för dag under hela sjukdomen, en dag hade han mått riktigt dåligt och hon hade då frågat: "Älskling, tror du att du kommer att gå bort snart?"
Varpå han hade börjat gråta o svarat: "Jaa, jag tror det..."
På kvällen somnade han in..
- Allting kan hända, vare sig du är 20 år eller 60, ta vara på varandra, njut av varenda sekund ni har tillsammans..

Jenga

Tråk. Bara en massa tråk.
Inte en plan för hela helgen har jag heller, vill inte vara i detta getto längre, vill hem.
BLÄ! Jag ska fan ha ett jobb tack, 7 dagar i veckan skulle sitta fint.

Jenga

Jag har fått tillökning i min garderob, så nu kan jag visa upp mig igen ;)
3 nya toppar, 2 par leggings (ett par i skinnim. o det andra i tyg med dragkedja längs ner), en lång grå hood, en lång virkad vit tröja. 
Har även färgat håret, nu är jag mörk brunett, o jag trivs.
Hittat en ny brunkräm, SOM PASSAR MIN HUDTON PERFA! Täckande, men ändå utan olja. NIVEA.
Nu ska jag o sis ta en cigg. CIAO!

Jenga

Var ett tag sen jag skrev här, har undvikit det, just för att det inte har hänt något speciellt.
Bor ju hos min mamma nu ett tag, Jag, Baby & Candy, de är ju i Ungern så vi är hund/hus/syster-vakt.
Nu är det en vecka kvar tills de kommer hem, hoppas de har en massa roliga saker åt oss =)
Dagarna här hos mamma går sååå sakta, jag vill bara hem..
Häromdagen var jag med Candy till veterinären, jäkla sopa säger jag bara, de skulle ta spruta på henne, o de vägra göra det utan munkorg(!) Hon har aldrig bitit efter någon, min lilla gumma..
Idag fyller kusin Daniel 17 år, så det blir att sticka dit sen o fira han lite.
Helgen blir lugn.

Jenga

Idag är man uppe tidigt, ska iväg o handla med mamma & Stefan vid 11-tiden.
Sen ska jag träffa Emma & lilla Kira (Min halvbrors sambo & barn)
Känns så bra att ha något planerat, något som får upp en på morgonen, för det är inte lätt att vakna, klockan är 8, o du har inte en sak planerad. Då vänder du hellre på dig o somnar om ett par timmar istället för att sitta o dumglo.

Jenga

Ahh!!!!!!!!!!!!!!!!! :@
Jag blir inte klok på det här, morgonen började ju som sagt med att jag blev väckt av fastighetsskötaren, det läckte tydligen från nåt rör uppe hos oss, så det blev blött ner till grannen. Efter att han & rörmokaren varit här i 3 timmar så har vi nu ett stor hål i klädkammaren (ligger vägg i vägg med badrummet) så vi ser ner till grannens badrum. Trots att de varit här så länge, så verkar det som att de glömt informera om att tvättstugan inte kommer fungera efter detta. Har sängkläder, handdukar o en massa kläder i en maskin som jag inte får upp luckan på.
APKUL.

Jenga

Blev väckt av att det plinga på dörren o Candy satte igång o skälla, det var fastighetsskötaren, grannen nedanför har tydligen en läcka, det läcker in ifrån badrumstaket. Kul.
Blev även väckt tidigt i morse av min älskling som pussa mig en massa o sa hej då :)
Idag har jag tvättstuga, askul ju =/, men valde rätt dag, då det regnar ute idag!
Bjuder på en bild på min lilla Candy.

Jenga

Är så sugen på att shoppa!! 
Massa höstkläder & stövlar, låt det bli löning igen, nu!

Jenga

Kom nyss hem från en långpromenad med hunden, lite sommarvärme ute idag.
Snart är det laga-mat-dags, idag får älskling Stek till middag, ibland måste man ju få skämma bort dem lite =)
Vaknade upp av en massa pussar tidigt i morse, hur underbart är inte det? =)


Från tältet på gotland. 
lägg märke till frillan o "make up´en"  ;)

Jenga

Vad slö man blir när man inte har något att göra, jag vill ha ett jobb! GIVE ME.
Nästa år ska jag iaf plugga, "missbrukarvård, kriminalvårdare, behandlingsassistent" En KY-utbildning, så för att nå dit måste jag börja läsa upp lite betyg. Så funderar på att börja läsa lite på distans om man kan. VET att jag pluggar bättre hemma.
Nu ska jag fräscha till mig lite, sen blir det att gå ut en sväng!

RSS 2.0