Nellan

Världens sötaste tjej, våran lilla Nellie ♥

Hej Då!

Vi fick lägenheten i Västerås, så snart flyttar vi!
En nystart, ett stort kliv, men fasen så skönt det ska bli!
Men ska göra mitt bästa för att Nellie inte ska få den där riktigt gnälliga dialekten ;)
Har en massa bilder i huvet hur jag vill att lägenheten ska se ut, hoppas på ett rejäl skatteåterbäring för det kommer att kosta!
Det bästa av allt är att det finns hiss, vilket betyder ALDRIG mer något konkande med babylift o hund upp o ner för trappor. Utan jag tar bara vagn o hund i hissen upp till våran 5 rok på 120 kvm, jäkla vardagslyx! :)
Och ni mina vänner är mer än välkomna o hälsa på, har ett gästrum som bara står o väntar på familj o vänner.

Idag är det 2 månader sen.

Hon kom till världen, o vi fick se våran söta dotter för första gången.
Känslan när hon låg på mitt bröst för första gången går inte att beskriva med ord, det måste upplevas.
Jag saknar det på något sätt, missförstå mig inte, jag är överlycklig för det jag har fått.
Men tiden bara springer iväg..
Nu ler hon på riktigt när hon hör min röst, eller när hon tittar på mig, eller när babygymmet spelar hennes favoritlåt, o när hon får ligga naken o sprattla! ♥
Idag tittade älskling på lägenhet i Västerås, en 5 rok. Får reda på i morgon om vi får den eller inte.
Jag håller tummarna! Vi kom fram till att på 1 år har vi bara haft ca 4 hela veckor tillsammans, alla andra veckor har han legat ute i jobb. Så det ska bli alldeles underbart att få gå o lägga sig tillsammans varje kväll o vakna upp vid varandras sidor varje morgon o ha flera timmar varje dag att kunna umgås på.. Våran kärlek klarar tamejtusan allt, det är bevisat för längesen.. Han är något alldeles extra min man!

Västerås

Jag har undanhållit en liten sak för er.. Vi har planer på att flytta till västerås, måste bara hitta en passande lägenhet, men vi har en vi hoppas på, en etagelägenhet på 86 kvm med balkong. Håller tummarna för den!
Det är synd bara att inte alla kan glädjas åt våran flytt, det är ju ett steg framåt i rätt riktning o skiter det sig är det ju inte svårare än o flytta tillbaks igen!
Annars då, Nellie växer så det knakar, hon har börjar le på riktigt o nästan skrattar. Det är så underbart att se!!!! Våran lilla skatt. Och hennes personlighet börjar visa sig alltmer, hon blir t.ex riktigt förbannad när saker inte går som hon vill, o fort ska det gå också! Hon har redan vänt sig från mage till rygg o älskar sitt babygym mer än allt annat. Candys kyssar är också något utav det bästa hon vet. Och när jag pussar henne på munnen flera ggr på rad ler hon med hela ansiktet!! Och när man badar med henne o drar benen i vattnet ler hon o gapar stort!
Håller på för fullt med o jobba bort nattmålet, o det går alldeles utmärkt, det är bara jag som måste behålla mitt tålamod!
Nästa fredag ska hon sova borta för första gången, för då blir det galaj, jag fyller år o tänkte festa till det lite.
Kommer nog sakna ihjäl mig o terra barnvakten MEN man behöver ändå sin egentid för att funka fullt ut, för att kunna vara en bra förälder..
Tiden bara rinner iväg..

RSS 2.0