Jenga

Vi har en hel del att göra just nu.. Imorgon kommer ju mäklaren som sagt och tar kort på lägenheten, o då ska det vara jävligt stilrent här hemma! På Torsdag åker förmodligen lägenheten upp på Hemnet, o det kan vara så att någon råkar vara intresserad redan då och vill komma o kolla på lägenheten redan på fredagen, o då ska det va rent o snyggt i alla skåp o skafferier o garderober o gud vet vad! På torsdag åker också Jim till Växjö o stannar där till söndagen. Så ska vi göra det ihop så ska det göras nu! Jag blir trött bara jag tänker på det! Känns väldigt trist på ett sätt att flytta härifrån, har ju precis slagit oss till ro efter 2 år.. Men det är ju oftast möblerna som gör en lägenhet snygg, o vi har fina möbler. Kommer vi till en lägenhet med terakotta på väggarna o snorgröna skåpsluckor så finns det ju alltid färg så vi kan måla om allting. Det kommer nog att bli bra, men denna gång har vi ett par krav:
Lägenheten ska ha 3 eller 4 rum + kök, så att vi kan slå oss till ro o bo där flera år, även när dagen för bebisar kommer på tal
Det ska finnas en stor balkong, helst uteplats, så våran voffsa kan ligga o sola på somrarna
Badkar är fasen ett måste, jag vill bada!
Vårat köksbord med 6 stolar ska få plats, för det ska vi inte göra oss av med, så antingen ett bautakök eller ett stort vardagsrum, med plats för matsalsbord.
Det ska finnas gott om utrymme för alla våra kläder & bra utrymme i kök så alla glas o skit får plats, ett jättestort skafferi skulle ju inte heller sitta fel, då vi har förmågan att handla på oss alldeles för mycket.
En stor kyl + en stor frys skulle ju sitta fint, inte ett måste men ett stort plus!

Denna gång vi flyttar, ska de flyttas ordentligt, ordning o reda. Saker ska slängas, säljas o slängas! Har alltför mycket skit i källaren, kanske ordnar en loppis? För en sak är säker, inte ens hälften av sakerna som ligger i källaren ska med till nästa place!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0