Jenga

Onsdag (forts). Vi hann inte med så mycket den dagen, låg på stranden till kl 17. Sen blev det att åka till vandrarhemmet & duscha, vila, äta o spela spel hela natten. Efter det blev det en långpromenad.

Torsdag: Vi tog tur till Kalkbrottet (Blå lagunen) Där de en gång i tiden sprängde upp berg, som nu är fyllt med vatten, helt  genomskinligt vatten, med en massa klippor runtom. Jag & Jossan låg på en luftmadrass o busa, Maja låg o klaga på sin solbränna och Jim & Robban hoppade ifrån klipporna.. (bilder kommer) Efter det åkte vi o käka på "första bästa ställe" eller inte, Thaibuffé, fanns 3 rätter att välja bland, o ingen var särskilt god. MEN, den lyckades sätta igång Majas mage som inte hade gjort "nr 2" på flera dagar ;) Sen åkte vi till Tofta igen en sväng, jag & Jossan busa i vattnet medans de andra låg o slöa. Tiden sprang iväg o vi blev hungriga igen..  Pappa ringde o sa att 2 gotlandsfärjor krockat o att de inte visste vilka som kunde åka hem. Åkte o handla sen till vandrarhemmet, tog det lite lugnt, grillade, åkte ner till Hamncentralen för att kolla fall våran färja skulle gå. Stod i kö i ca 1 timma, men fick inget vettigt svar alls. Tillbaks till vandrarhemmet igen, som nu var smockat med folk som skulle åkt hem, men inte kunde pga färgkrocken. Spelade lite spel sen blev de läggdags.

Fredag: Gick upp tidigt som fan för att åka till Hamncentralen igen, o hoppas på att vi skulle få åka med nattbåten (det skulle börja regna dagarna efter så vi ville verkligen hem) De bad oss komma tillbaks kl 18 igen..
Jim & Jag åkte i hälsade på min mormor, Västeråsarna åkte till Sommarland.. Sen möttes vi upp på stan för lite lunch. Blev lite shopping den dagen också.. Hann också med att fiska lite, tills spöet gick sönder, klättrade på klippor, satt på hamncentralen o spela spel, åkte o käka. Sen var det dags att ställa sig i kö till färjan ( som var den enda som gick som den skulle på hela dagen, snacka tur!!!)  Väl på färjan så däcka Jim, Maja & Jossan, jag & Robban spela kort. Sen däcka han också, jag sov kanske 20 minuter.. Sen satt jag vaken med Jim i bilen hela vägen från nynäs till västerås. Klockan 4.30-7.30. Jag var ganska slut när vi väl kom fram o däcka snabbt som attan. Klockan 12 steg vi upp o drog till tåget som skulle ta oss hem.. 
Lördag: Kom hem till Norrköping kl 15.30, blev att sticka hem o duscha, sen till pappa för att hämta våran söta hund o få i oss lite käk. När vi sen kom hem därifrån var klockan närmare 20. Blev lite mys framför tv.n o sen läggdags.

Detta har vi hunnit med sen vi kom hem:
Söndag: Packat, packat, packat o packat. tvättat fönster o skåp, sen läggdags.
Måndag: Har sett ut likadant.... Har hållit igång sen jag vaknade i morse, först satt ja i telefon i flera timmar, med E.on, glocalnet, boxer mm. Gjorde adressändring o sånt tråkigt man måste göra. Sen packade vi, städade o höll på. Drog o kolla färg till nya lägenheten, hem o käka, o har hållit igång tills nu. Tvättar fortfarande i tvättstugan, o en öl är drucken.
I morgon blir det västerås som sagt. kommer hem igen på torsdag, flytt måndag.

Min älskling är nu på minnesstund, en gammal vän till honom har gått bort. (för exakt 2 år sen, när vi kom hem från gotland gick en annan vän till honom bort).. stackars..
R.I.P Eddie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0